Thonjtë

Këto modele thonjsh, mund të jenë gjithçka përveçse të mërzitshëm

Shkruar nga Anabel

28 Janar 2021

Këto modele thonjsh, mund të jenë gjithçka

Një nga efektet pozitive të karantinës ishte nevoja për të bërë gjëra ndryshe. Si rezultat të gjithë u bëmë më krijues dhe rezultatet i shohim tani. Përshembull, e keni vënë re trendin e fundit të thonjve? Kombinime nuancash neutrale që mund të jenë gjithçka tjetër veçse të mërzitshme. 

Të lodhur nga thonjtë një ngjyrëshe apo french, dizajnet që do të shihni më poshtë do të qëndrojnë për një kohë të gjatë, pavarësisht se modelet e përmendura më lart s'njohin kohë dhe as trende. Nëse po kërkoni për duar që duken ~ndryshe~ hidhini një sy modeleve më poshtë.

1.

Këto modele thonjsh, mund të jenë gjithçka

2.

Këto modele thonjsh, mund të jenë gjithçka

3.

Këto modele thonjsh, mund të jenë gjithçka

4.

Këto modele thonjsh, mund të jenë gjithçka

5.

Këto modele thonjsh, mund të jenë gjithçka

6.

Këto modele thonjsh, mund të jenë gjithçka

7.

Këto modele thonjsh, mund të jenë gjithçka

8.

Këto modele thonjsh, mund të jenë gjithçka

9.

Këto modele thonjsh, mund të jenë gjithçka

10.

Këto modele thonjsh, mund të jenë gjithçka

11.

Këto modele thonjsh, mund të jenë gjithçka

12.

Këto modele thonjsh, mund të jenë gjithçka

13.

Këto modele thonjsh, mund të jenë gjithçka

14.

Këto modele thonjsh, mund të jenë gjithçka

15.

Këto modele thonjsh, mund të jenë gjithçka

16.

Këto modele thonjsh, mund të jenë gjithçka

Burimi: Glamour

MOS I HUMBISNI