Top List

8 types of people we all have across groups on WhatsApp

Shkruar nga Anabel

26 Janar 2021

8 types of people we all have across groups on WhatsApp

Almost all of us have some groups on WhatsApp with friends, groups where the conversation never ends. There is always someone who sends pictures, someone who just writes non-stop, someone who just laughs and so on. Discover the following 8 types of people on WhatsApp. You will probably find yourself somewhere.

Memexhiu

There is always someone updating us with the latest news on Instagram and TikTok and this is memexhiu. He has all the meme pages and his phone is full of screenshots. This man rarely writes messages as he only sends MEME. He has a favorite meme for every possible situation. Favorite for now is this:
8 types of people we all have across groups on WhatsApp

Yo-Assets

Nuk ka rëndësi nëse është rivendosur karantina, ka dalë një tjetër virus (larg qoftë!) apo mbaroi pandemia, dikush zor se do të dërgoj një mesazh. Qoftë edhe një “hahah”. Kurrën e kurrës! Ky njeri shkruan rrallë. Në fakt, bën si i zënë me punë, por historia ka treguar që është i pari që i lexon mesazhet. Tani na thuaj mik, cili është sekreti yt? Çfarë bën me kohën që kursen kur nuk shkruan në WhatsApp?

8 types of people we all have across groups on WhatsApp

Novelisti

Thënë ndryshe, ky person nis një histori (të parëndësishme), të gjatë sa një novelë, në fomën e një mesazhi në WhatsApp. Novelisti shkruan e shkruan dhe nuk ndalon. Ti mund ta pyesësh vetëm “a merr dot bukë?” dhe ai do të të shkruajë “se nuk e di me siguri, pasi është rrugës për diku dhe varet se kur mbaron, por nëse del shpejt do të të shkruajë që ta marrë ai bukën, në të kundërt do të të dërgojë mesazh që të dalesh vetë ta blesh pasi nuk e di me siguri sa do të vonohet”. Hej, mjafton “po” ose “jo”. Kaq.

Novelistët ndahen në dy kategori:

A: Shkruajnë një super mesazh të gjatë dhe e dërgojnë.
B: Shkrujnë
një
mesazh
dhe
pastaj
e
dergojnë
dhe
pastaj
shkruajnë
dhe dërgojnë
prapë.

Ata të kategorisë B janë më acaruesit. Qëndrojuni larg. Për të mirën tuaj.

8 types of people we all have across groups on WhatsApp

Njeriu-Haha

Mesazhet më të shpeshta që dërgon ky person janë thjesht të qeshura: Hahahahahhhaa, hahahha, haha. Vetëm kaq është kontributi i tij në grup. Në 99.99% të rasteve, nuk qesh fare në të vërtetë.

8 types of people we all have across groups on WhatsApp

Folësi

Oh, nëse ka një njeri që mund të konkurrojë Novelistin B përsa i përket acarimit të shkaktuar mbi të tjerët në grup është folësi. Në një jetë paralele, ky njeri do të kishte punuar në radio. Siç e kuptuat, dërgon vetëm voice (mesazhe zanore). E mirëkuptojmë kur e ka të pamundur të shkruajë, por ai e tepron. Nëse përton, mos shkruaj o njeri. Nuk të vendosim mungesë.

8 types of people we all have across groups on WhatsApp

I paduruari

Dikush duhet t’i shpjegojë se 5 minuta – vetëm pesë minuta dhe jo më shumë – nuk janë fundi i botës. Legjendat thonë se njerëzit çaktivizuan opsionin që tregonte nëse mesazhet ishin “seen” pikërisht prej këtyre njerëzve që thjesht nuk durojnë dot.

09:14: Hej, shiko pak këtë videon. Sa e bukur si ide.
09:16: E pe?
09:17: ???
09:18: Hë pra???? Ku je????
09:19: Varja

8 types of people we all have across groups on WhatsApp

Indiferenti

Ky është ai që nuk lexon mesazhet. 68 mesazhe të reja i duken shumë dhe thjesht i hap për të mos i lexuar kurrë. Ju mund të jeni në kulmin e një diskutimi të rëndësishëm dhe ai dërgon një mesazh që s’ka lidhje me temën e debatit. Kjo është një nga të paktat herë kur kuptoni që nuk i lexon mesazhet. Grupin me ju e ka bërë “Mute”, por besojmë e dini këtë.

8 types of people we all have across groups on WhatsApp

Replikuesi

After 579 unopened WhatsApp messages, this devout man will take the trouble to read them all. If this is not enough, the replicator will reply to each discussion topic. For each person in the group. Listen, it is not necessary. Next time do not try. We can even live without your 100 replicas. Sorry we were tough, but someone had to say it.

8 types of people we all have across groups on WhatsApp

Copyright Anabel.al / Reprinting is prohibited without the permission of the editorial office.

MOS I HUMBISNI