Keshilla Arredimi

Si ta bëjmë shtëpinë të duket si një galeri e vogël arti!

Shkruar nga Anabel

26 Janar 2021

Si ta bëjmë shtëpinë të duket si një galeri e

Me pak sy artistik dhe dëshirë për të bukurën, ju mund t'i jepni një pamje krejt tjetër shtëpisë suaj.

Gjithçka që duhet të bëni është të kërkoi dizajne estetike ose "estetikisht të çrregullta" në Pinterest dhe t'i përdorni ato për muret e shtëpisë. 

Fillimisht, siguroni disa korniza me madhësi të ndryshme.

Sugjerohet të përdorni vetëm kornizat e thjeshta, të zeza, por sigurisht që ju mund të eksperimentoni si të doni me to.

Si ta bëjmë shtëpinë të duket si një galeri e

Si ta bëjmë shtëpinë të duket si një galeri e

Një opsion i mirë janë edhe kornizat prej druri, që japin një efekt "vintage":

Si ta bëjmë shtëpinë të duket si një galeri e

Kornizat së bashku me dizajnin e përzgjedhur, mund t'i vendosni në një dhomë gjumi:

Si ta bëjmë shtëpinë të duket si një galeri e

Si ta bëjmë shtëpinë të duket si një galeri e

Në hyrjen e shtëpisë:

Si ta bëjmë shtëpinë të duket si një galeri e

Apo kudo ku ju mendoni se do dukeshin bukur dhe do kombinonin me pjesën tjetër të shtëpisë:

Si ta bëjmë shtëpinë të duket si një galeri e

Copyright Anabel.al / Ndalohet ribotimi pa lejen e redaksisë.

MOS I HUMBISNI