Thonjtë

6 ide për thonjtë për vajzat që duan një ngjyrë tërheqëse, por pa e tepruar

Shkruar nga Anabel

25 Janar 2021

6 ide për thonjtë për vajzat që duan një ngjyrë

Takimi tek estetistja është një “makth” më vete kur je e pavendosur për ngjyrën dhe/ose modelin. Disa e kanë të thjeshtë – nude, rozë pudër apo e zezë – ndërsa disa duan diçka që të bjerë në sy, pa rënë në sy. Nëse jeni kjo kategoria e fundit, ne sugjerojmë:

E gjelbër jo e zakonshme

6 ide për thonjtë për vajzat që duan një ngjyrë
Foto: @lolo.nailedit/Instagram

Ngjyra toke

6 ide për thonjtë për vajzat që duan një ngjyrë
Foto: @staticnailsofficial/Instagram

Rozë dhe vezullim

6 ide për thonjtë për vajzat që duan një ngjyrë
Foto: @lolo.nailedit/Instagram

Gri jo neutrale

6 ide për thonjtë për vajzat që duan një ngjyrë
Foto: @amyytran/Instagram

Bluja e kobaltit

6 ide për thonjtë për vajzat që duan një ngjyrë
Foto: @amyle.nails/Instagram

Pesë hijet e rozës

6 ide për thonjtë për vajzat që duan një ngjyrë
Foto: @betina_goldstein/Instagram

6 ide për thonjtë për vajzat që duan një ngjyrë

MOS I HUMBISNI