Astro Fun

Për këto 3 shenja, Mërkuri në prapavijë do të jetë kaotik këtë vit!

Shkruar nga Anabel

23 Janar 2021

Për këto 3 shenja, Mërkuri në prapavijë do të

Një nga ngjarjet astrologjike më tensionuese është Mërkuri në prapavijë! Kështu që për disa javë, komunikimi, mënyra e të menduarit dhe teknologjia ka gjasa të nderlikohen. Gjatë 2021-it, Mërkuri do të jetë 3 herë në prapavijë, por kësaj here sjell një energji ndryshe, që do të ndikojë më tepër tek shenjat e ajrit.

Binjakët, Peshorja dhe Ujori i përkasin këtij elementi dhe konsiderohen si komunikuesit më të zotë të Zodiakut, por si do të ndikojë kjo prapavijë tek to?

1. Ujori

Nga 30 janari në 20 shkurt, Mërkuri në prapavijë do t'ju kërkojë të tregoheni pak më të kujdesshëm dhe vigjilentë ndaj çdo keqkuptimi apo mosmarrveshjeje në grupet ku bëni pjesë. Kujdes me çdo mesazh që bëni "send" dhe sigurohuni që lap topi juaj të jetë mjaftueshëm i karikuar për çdo mbledhje pune në Zoom.

2. Binjakët

Nga 29 maji në 22 qershor, Mërkuri do të jetë gjithashtu në prapavijë. Përveç thirrjeve të humbura dhe vështirësive që do të hasni në të shprehur, bëni kujdes të kontrrolloni mjaftueshëm para se të jepni informacione. Lexojini nga 2 herë email-et, për të kuptuar ku qëndron qëllimi i tyre.

3. Peshorja

Nga 27 shtatori në 18 tetor, Mërkuri do të jetë në prapavijë, i orientuar ndaj shenjës më diplomate të horoskopit. Duke qenë se kjo shenjë njihet për ekuilibrin, bashkëpunimet dhe të qënit sociale, duhet të ruheni nga dramat dhe keqkuptimet me miqtë e ngushtë. Nëse keni çështje të pambyllura me shefin, partnerin apo dikë afër jush, prisni të sqarohen. Do të jetë shumë e thjeshtë për t'u keqinterpretuar, prandaj kursejini vetes konfliktin. Përpiquni të balanconi emocionet për të mos ndjerë shumë efektet e kësaj prapavije.

Burimi: Bustle

MOS I HUMBISNI