Style Tips

5 mënyra të thjeshta si t’i shndërroni tërësisht xhinset tuaja të vjetra në shtëpi!

Shkruar nga Anabel

21 Janar 2021

5 mënyra të thjeshta si t’i shndërroni tërësisht

Në vend që të blini rroba të reja në 2021, ju mund të shihni disa mënyra ridizenjimi në TikTok.

Xhinse të zbardhura, shumëngjyrëshe dhe shumë ide të tjera që mund t’i realizoni vetë, pa ndihmën e askujt.

Kurseni para dhe bëhuni kreativë me 5 nga idetë e mëposhtme:

#1 – Nga t’ja nisni                                                                   

Lyerja e xhinseve mund të duket e komplikuar, por kjo TikTok-er e tregon procesin hap pas hapi. Pavarësisht se si mendoni t’i rikrijoni xhinset, kjo video do ju ndihmojë si një guidë e thjeshtë.

Videon e gjeni këtu.

#2 – Ngjyrosni vetëm njërën palë të xhinseve

Ky TikTok ju tregon një mënyrë fare të thjeshtë për t’i ndryshuar tërësisht xhinset tuaja.

Videon e gjeni këtu.

#3 – Teknika e sfungjerit

Ka disa teknika për ridizenjimin e një palë xhinseve dhe njëra prej tyre është teknika “sponge”, ose e sfungjerit.

Videon për këtë tutorial e gjeni këtu.

#4 – Një fytyrë e buzëqeshur

Në këtë video, përdoret një furçë boje për të vendosur formën e një fytyre që buzëqesh. Asgjë e komplikuar.

Videon e gjeni këtu.

#5 – Për "ekspertët"

Kjo video mund të duket pak më e vështirë, por nëse jeni të apasionuar, sigurisht që mund ta realizoni.

Videon e gjeni këtu.

Burimi: Elite Daily