How to wear

Një garderobë (në dukje) e shtrenjtë, kërkon me patjetër këto 6 ngjyra!

Shkruar nga Anabel

20 Janar 2021

Një garderobë (në dukje) e shtrenjtë, kërkon me

Moti i ftohtë shoqërohet me më shumë tone bezhë dhe kafe të ngjyrave, pra, nuanca komode, dhe neutrale.

Sidoqoftë, një kombinim i këtyre ngjyrave me ato pak më të ndezura, mund të krijojë veshje fantastike, që edhe nëse nuk janë, duken të shtrenjta.

Më poshtë gjeni një listë me ngjyrat që i duhen garderobës suaj.

Një veshje njëngjyrëshe, por edhe një kombinim mes nuancave do të ishte i pagabueshëm.

Në ditët që nuk ndjeni të merreni me kombinime, provoni stilet njëngjyrëshe dhe në ditë të tjera, mund të eksperimentoni me disa prej këtyre ngjyrave:

1. Kafe

Një garderobë (në dukje) e shtrenjtë, kërkon me

2. Bezhë

Një garderobë (në dukje) e shtrenjtë, kërkon me

3. Portokalli

Një garderobë (në dukje) e shtrenjtë, kërkon me

4. Burgundy (Vishnja, e kuqja e errët)

Një garderobë (në dukje) e shtrenjtë, kërkon me

5. Krem

Një garderobë (në dukje) e shtrenjtë, kërkon me

6. Gri

Një garderobë (në dukje) e shtrenjtë, kërkon me

Një garderobë (në dukje) e shtrenjtë, kërkon me

Burimi: Who What Wear

Bëhu pjesë e shorteut Coca-Cola

Fito çdo javë një Smart TV.

Ad by Mediadesk.al

MOS I HUMBISNI