Keshilla Arredimi

Çfarë do t'ju shpëtonte nga rrëmuja e tmerrshme në shtëpi

Shkruar nga Anabel

19 Janar 2021

Çfarë do t'ju shpëtonte nga rrëmuja e tmerrshme

Ti mund t'i bësh punët e shtëpisë çdo ditë, por sërish kur vjen nga puna nuk gjen asgjë aty ku e le pak orë më parë. Rroba të lëna sa andej-këndej, lodra fëmijësh, enë sipër njëra-tjetrës dhe gjithçka që mund të të vrasë sytë pa hyrë ende mirë brenda. E dimë që ju shqetëson rrëmuja dhe po bëni ç'të mundeni, por ndoshta s'dini një sekret që funksionon dhe ju ndihmon në momente kritike. Atëherë kur s'ka kohë dhe dikush vjen. Pikërisht për raste të tilla (dhe jo vetëm) ju duhen gjithë objektet më poshtë!

1. Një kosh gjigand ku mund të fusësh gjithçka dhe në sipërfaqe dhoma duket xixë!

Çfarë do t'ju shpëtonte nga rrëmuja e tmerrshme

2. Një organizues për erëzat. Që t'i gjeni më lehtë dhe të mos ju vrasë sytë rrëmuja sa herë hapni sirtarët.

Çfarë do t'ju shpëtonte nga rrëmuja e tmerrshme

3. Një mbajtëse për fshesat, leckat dhe çdo gjë tjetër që zë vend!

Çfarë do t'ju shpëtonte nga rrëmuja e tmerrshme

4. Drithërat dhe çdo gjë tjetër e paketuar, gjendet më lehtë kështu!

Çfarë do t'ju shpëtonte nga rrëmuja e tmerrshme

5. Kërkimit të pultit i erdhi fundi! Sallonit i duhet se s'bën një mbajtëse e tillë për pultet, karikuesit apo telefonat.

Çfarë do t'ju shpëtonte nga rrëmuja e tmerrshme

6. Kur në kuzhinë s'ka shumë vend, pirunjtë duhet të jenë të vendosur kështu.

Çfarë do t'ju shpëtonte nga rrëmuja e tmerrshme

7. Sfungjerët dhe çdo mjet tjetër i dushit, mund të qëndrojë këtu dhe jo i hedhur sa andej këtej!

Çfarë do t'ju shpëtonte nga rrëmuja e tmerrshme

8. Sa bukur duket tharësja, pjastra dhe krëhëri kur janë në vendin e duhur!

Çfarë do t'ju shpëtonte nga rrëmuja e tmerrshme

Burimi: BuzzFeed

MOS I HUMBISNI