Street Style

6 ide 'veshjesh dembele' për vajzat që duan të duken bukur, por edhe rehat!

Shkruar nga Anabel

17 Janar 2021

6 ide 'veshjesh dembele' për vajzat që duan të duken

Trendet e reja të modës, fatmirësisht, po vendosin rehatinë në radhë të parë. Nuk ka më një ndarje strikte mes rrobave klasike dhe atyre sportive, prandaj ekspertët e modës po luajnë shumë me kombinimin e të dyjave.

Më poshtë, gjeni 6 ide për veshje të rehatshme, por shumë stil, që mund t'i realizoni pa shumë mundim:

#1 - Pallto në ngjyra nude + Tuta + Një bluzë e thjeshtë

6 ide 'veshjesh dembele' për vajzat që duan të duken

#2 - Kombinimi i një kostumi dimëror me këmishë pranverore

6 ide 'veshjesh dembele' për vajzat që duan të duken

#3 - Diçka e thjeshtë si kombinimi i ngjyrave/nuancave të njëjta

6 ide 'veshjesh dembele' për vajzat që duan të duken

#4 - Streçe + Pulovër + Aksesorë të ndryshëm

6 ide 'veshjesh dembele' për vajzat që duan të duken

#5 - Fustan elastik pas trupit

6 ide 'veshjesh dembele' për vajzat që duan të duken

#6 - Kostum dimri (sportiv) + Kambale

6 ide 'veshjesh dembele' për vajzat që duan të duken

6 ide 'veshjesh dembele' për vajzat që duan të duken