Moda

Njihuni me 10 trende të reja, që do ju bëjnë ta doni dhe më shumë modën!

Shkruar nga Anabel

15 Janar 2021

Njihuni me 10 trende të reja, që do ju bëjnë ta doni dhe

2021 ka nisur me shumë entuziazëm në botën e modës. Ekspertët e saj kanë parashikuar 10 prej trendeve që do na përndjekin gjatë gjithë vitit dhe ka mjaftueshëm variante për çdo stil.

#1 - Veshja sportive, por jo ekzaktësisht sportive

Njihuni me 10 trende të reja, që do ju bëjnë ta doni dhe

#2 - Veshjet me thurje, jo vetëm në pulovra

Njihuni me 10 trende të reja, që do ju bëjnë ta doni dhe

#3 - Reçipetat si bluza të shkurtra ose si braleta 

Njihuni me 10 trende të reja, që do ju bëjnë ta doni dhe

#4 - Veshje të tejdukshme

Njihuni me 10 trende të reja, që do ju bëjnë ta doni dhe

#5 - Mëngët e fryra

Njihuni me 10 trende të reja, që do ju bëjnë ta doni dhe

#6 - Puplat

Njihuni me 10 trende të reja, që do ju bëjnë ta doni dhe

#7 - Copat "e qendisura"

Njihuni me 10 trende të reja, që do ju bëjnë ta doni dhe

#8 - Gjithçka në ngjyrë rozë

Njihuni me 10 trende të reja, që do ju bëjnë ta doni dhe

#9 - Mini-funde

Njihuni me 10 trende të reja, që do ju bëjnë ta doni dhe

#10 - Shpina e hapur

Njihuni me 10 trende të reja, që do ju bëjnë ta doni dhe

Burimi: Bustle