Moda

Njihuni me një prej dizajneve trend të vitit të ri, që do jua bëjë veshjet të duken më të shtrenjta!

Shkruar nga Anabel

14 Janar 2021

Njihuni me një prej dizajneve trend të vitit të ri, që

Gjatë viteve të fundit, trendi i dizajnit “gingham” (kuadratave), ka qenë thuajse gjithmonë i pranishëm.

Sidoqoftë, ky vit sjell "derivimin" më të bukur të gingham – kuadratet katrorë.

Për ta kuptuar më mirë, ky është një dizajn “gingham” ose me kuadratë të vegjël:

Njihuni me një prej dizajneve trend të vitit të ri, që

Ndërsa ky është dizajni trend i 2021-shit, njohur ndryshe si “tabelë shahu” sepse përbëhët nga katrorë më të mëdhënj në dy ngjyra të ndryshme:

Njihuni me një prej dizajneve trend të vitit të ri, që

Duke filluar që nga bluzat, peliçet e deri tek rrobat e banjës, kuadratet e tillë duken bukur dhe kanë një efekt që e bëjnë të gjithë veshjen të duket më e shtrenjtë.

Ja si po i kombinojnë influencueset në Instagram dhe rrjete të tjera sociale:

- Peliçë me kuadrate shumë të mëdha:

Njihuni me një prej dizajneve trend të vitit të ri, që

- Një fustan klasik, me mëngë të fryra:

Njihuni me një prej dizajneve trend të vitit të ri, që

- Fundi në ngjyrë të bardhë dhe të zezë dhe një xhaketë në rozë të ndezur, për ta theksuar më shumë veshjen:

Njihuni me një prej dizajneve trend të vitit të ri, që

- Një bluzë pas trupit, në ngjyra toke:

Njihuni me një prej dizajneve trend të vitit të ri, që

- Kombinimi klasik, fustani në të bardhë dhe të zezë:

Njihuni me një prej dizajneve trend të vitit të ri, që

- Një pellush i madh “vintage”

Njihuni me një prej dizajneve trend të vitit të ri, që

- Kontrasti me dy ngjyra:

Njihuni me një prej dizajneve trend të vitit të ri, që

Njihuni me një prej dizajneve trend të vitit të ri, që