Ndarja

Funksionojnë gjithmonë: 5 hapa për ta kthyer sërish tek ju

Shkruar nga Anabel

13 Janar 2021

Funksionojnë gjithmonë: 5 hapa për ta kthyer sërish tek ju

Nuk jeni e vetmja femër në botë që vendos të luftojë për tu rikthyer me ish-të dashurin. Në fakt, kjo është një histori e vjetër sa vetë bota, prandaj asgjë për t'u shqetësuar. Një tjetër e vërtet, është se shumica prej tyre e kanë fituar këtë betejë dhe rikthyen burrin që donin pranë vetes.

Nëse ju jeni bërë për njeri-tjetrin, mund ta riktheni atë sërish. Ajo që ju duhet është shumë durim dhe zgjuarsi, sepse në këtë betejë, truri është arma më e fortë. Në fund të fundit kjo është një lojë që kërkon inteligjencë, por këshillat më poshtë do t'ju hyjnë në punë.

Hapi i parë: Mendoni për arsyen e ndarjes? A doni vërtet që ai të kthehet?

Është e nevojshme ta nisni me këtë. Jini e sinqertë me veten tuaj dhe përgjigjuni kësaj pyetjeje: Pse u ndatë ju të dy? Ishte faji juaj? Ishte i tiji? A ishte lidhja juaj, një lidhje e shëndetshme? Pse dëshironi që ai të kthehet? Bëhet fjalë për një dashuri të vërtetë apo ju trembeni nga ideja e të qënit vetëm? Merrni laps e letër dhe shkruani përgjigjet e këtyre pyetjeve. Në fund, bëjini vetes pyetjen finale. A dëshironi vërtet që ai të kthehet? Jeni e sigurtë për këtë? Vetëm nëse jeni 100% e sigurtë , ju duhet të ndiqni hapin tjetër.

Hapi i dytë: Në fillim, injorojeni atë!

Në fillim, taktika më e mirë është ta injoroni atë. Plotësisht, nëse është e mundur! Nëse i interesoni vërtet, kjo sjellje do e bëjë atë të dojë të luftojë edhe më shumë për t'u rikthyer me ju. Nëse ende i pëlqeni, ai do t'ju telefonojë pas disa javësh. Mos u përgjigjni telefonatës së parë. Lëreni t'ju telefonojë sërish. Pastaj kur të përgjigjeni, mos jini shumë e disponueshme. I thoni që jeni e zënë dhe nuk keni mundësi të flisni gjatë.

Hapi i tretë: Bëjani të ditur se ju keni bërë përpara. Mos u dukni sikur "keni ngecur" në të kaluarën

Ai nuk duhet ta kuptojë se jeni e dëshpëruar për tu rikthyer me të. Mos u dukni sikur keni ngecur në të kaluarën. Bëjeni të besojë se jeni duke ecur përpara, me ose pa të dhe që jeni vërtet e lumtur për këtë. Kjo gjithashtu do ta bëjë të luftojë për ju.

Hapi i katërt: Lëreni atë të vijë te ju

Mos i telefononi dhe mos i shkruani në mënyrë të dëshpëruar. Nuk ka përse ta dijë sa shumë i mungoni. Lëreni ta ndjejë mungesën dhe të vijë te ju. Nëse vërtetë ju do, do të vijë.

Hapi i pestë: Dukuni bukur

Sigurohuni që dukeni më bukur se kurrë më parë. Nëse e takoni (rastësisht ose jo) duhet të dukeni tërheqëse. Mbani një dietë, frekuentoni palestrën dhe kujdesuni për garderobën tuaj. Kushtojini më shumë vëmëndje pamjes suaj dhe bëjeni atë të bjerë sërish në dashuri.

Burimi: Pop Sugar