Sex

Gjërat më të çuditshme që burrat kanë thënë direkt pas seksit, do ju vënë dhe ju në siklet

Shkruar nga Anabel

9 Janar 2021

Gjërat më të çuditshme që burrat kanë

Sekondat pas aktit seksual mund të jenë pak të sikletshme, sidomos nëse është me dikë që nuk e njeh mirë.

Ndonjëherë, përpjekjet për të thyer heshtjen mund të çojnë në situata edhe më të sikletshme, kështu që, djema, nëse po mendonit të thonit ndonjë nga fjalitë e mëposhtme, më mirë heshtni.

#1

Ai më tha të vishesha dhe të merrja një taksi sepse për 10 minuta priste dikë.

#2

Ishte hera ime e parë dhe direkt pasi mbaruam, ai më tha: “Je e sigurt që s’doje të prisje për dikë që e kishte pak më seriozisht me ty?”

#3

E pyeta nëse mund të më ndihmonte të kaloja në orgazëm. Ai qeshi dhe më tha: ‘Të dukem prostitutë?”.

#4

Ai shkoi në dhomën tjetër dhe u tha shokëve: “Më duket se sapo humba virgjërinë!”

#5

Direkt pasi e bëmë, më tha “arushi po shkon të luajë Fortnite tani”.

#6

Ai pa një foto timen me shoqen e ngushtë dhe pasi më pyeti se kush ishte, iku, sepse një natë më parë kishte qenë më të.

#7

Një djalë shkoi me dikë, që e nxorri me vrap nga shtëpia sepse po “i vinte gruaja”.

#8

Një tjetër djalë shkruan:

Pasi bëra seks me një burrë, ai mbërtheu pantallonat dhe më tha: “S’është se jam gay”.

#9

Pas seksit, e pyeta pse s’e hoqi bluzën dhe ai tha: “Çfarë vlere do kishte?”

#10

Më tha: “Të vjen keq të largohesh?”

#11

Bëri “qepalla” me vaginën time, pas herës sonë të parë.

#12

Direkt pasi mbaruam më tha: “S’të pëlqeu fare, më thuaj të vërtetën?”

Burimi: TikTok, Buzz Feed

MOS I HUMBISNI