Thonjtë

Thonjtë e vitit 2021 janë më të bukurit që keni parë ndonjëherë!

Shkruar nga Anabel

6 Janar 2021

Thonjtë e vitit 2021 janë më të bukurit që keni

In Style përzgjedh disa prej dizajneve të thonjve, që do shihni më shpesh këtë vit. Kombinime ngjyrash të ndezura, ngjyra neutrale, zinxhirë dhe lule. Ky sezon i ka të gjitha!

- Neon mat

 
 
 
 
 
Vieë this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Julie K ? Nails & Travel (@julieknailsnyc)

- Dizajn me lule, në ngjyra të lehta

 
 
 
 
 
Vieë this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Julie K ? Nails & Travel (@julieknailsnyc)

- Modeli "Hëna meksikane"

 
 
 
 
 
Vieë this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Julie K ? Nails & Travel (@julieknailsnyc)

- Thonj zinxhirë

 
 
 
 
 
Vieë this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Julie K ? Nails & Travel (@julieknailsnyc)

- Termokrom i lëngshëm (Thonjë ndryshojnë ngjyrë në bazë të temperaturës)

 
 
 
 
 
Vieë this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Julie K ? Nails & Travel (@julieknailsnyc)

- Blu saks (ose një tjetër ngjyrë e theksuar) me dizajn shkronjash

 
 
 
 
 
Vieë this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Julie K ? Nails & Travel (@julieknailsnyc)

- Kombinimet dyngjyrëshe simetrike

 
 
 
 
 
Vieë this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Julie K ? Nails & Travel (@julieknailsnyc)

- Kombinimet dyngjyrëshe asimetrike

 
 
 
 
 
Vieë this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Julie K ? Nails & Travel (@julieknailsnyc)

Artikuj të rekomanduar:

MOS I HUMBISNI