Style Tips

7 veshje bazike që na duhen të gjithave për ta nisur mbarë 2021-in

Shkruar nga Anabel

5 Janar 2021

7 veshje bazike që na duhen të gjithave për ta nisur mbarë

Gati për ca ide bazike veshjesh?! Pavarësisht trendeve që ndryshojnë çdo ditë, të gjitha e kemi të qartë se asgjë nuk na shpëton më shumë se një veshje bazike, e rehatshme dhe lehtësisht e kombinueshme me elemente të tjera. 

2021-in niseni me mençuri dhe mos shpenzoni para të kota. Blini vetëm elemente bazike dhe kombinojini sipas stilit tuaj. Për çfarë ka nevojë dollapi juaj që të quhet i kompletuar?

1. Pantallona "serioze"

7 veshje bazike që na duhen të gjithave për ta nisur mbarë

2. Triko/pulovra me kopsa

7 veshje bazike që na duhen të gjithave për ta nisur mbarë

3. Mini funde, mundësisht të zinj!

7 veshje bazike që na duhen të gjithave për ta nisur mbarë

4. Trikot e gjyshes

7 veshje bazike që na duhen të gjithave për ta nisur mbarë

5. Golfet pa mëngë

7 veshje bazike që na duhen të gjithave për ta nisur mbarë

6. Palltot "batanije"

7 veshje bazike që na duhen të gjithave për ta nisur mbarë

7. Këpucët me platformë

7 veshje bazike që na duhen të gjithave për ta nisur mbarë

Burimi: Who What Wear