Moda

5 trendet më IN të 2021-shit, që mund t’i gjeni lehtësisht në tregun e rrobave të përdorura!

Shkruar nga Anabel

4 Janar 2021

5 trendet më IN të 2021-shit, që mund t’i gjeni

2020-a, për shumicën prej nesh, nuk ka qenë viti më i mirë në aspektin ekonomik, prandaj tregu i rrobave të përdorura është një zgjidhje ideale për ca nga gjërat më "cool" të vitit të ri.

Në fakt, edhe nëse nuk keni asnjë problem financiar, ka shumë arsye si riciklimi, kursimi etj, që i bën veshjet e përdorura një opsion tepër të mirë për të furnizuar garderobën tuaj.

Për më tepër, vetëm aty mund të gjeni gjëra unike dhe përsëri të jeni duke "ndjekur modën".

Më poshtë, ju tregojmë ca nga trendet më të njohura të vitit 2021, që mund t'i gjeni si rroba të përdorura:

- Trikot, pulovrat "vintage"

5 trendet më IN të 2021-shit, që mund t’i gjeni

5 trendet më IN të 2021-shit, që mund t’i gjeni

5 trendet më IN të 2021-shit, që mund t’i gjeni

- Stili i viteve '80, si i Princeshë Dianës

5 trendet më IN të 2021-shit, që mund t’i gjeni

5 trendet më IN të 2021-shit, që mund t’i gjeni

5 trendet më IN të 2021-shit, që mund t’i gjeni

5 trendet më IN të 2021-shit, që mund t’i gjeni

5 trendet më IN të 2021-shit, që mund t’i gjeni

- Fustanet me mëngë të fryra

5 trendet më IN të 2021-shit, që mund t’i gjeni

5 trendet më IN të 2021-shit, që mund t’i gjeni

5 trendet më IN të 2021-shit, që mund t’i gjeni

- Çantat mini, lëkurë

5 trendet më IN të 2021-shit, që mund t’i gjeni

- Fundet e gjatë "boho-chic"

5 trendet më IN të 2021-shit, që mund t’i gjeni

5 trendet më IN të 2021-shit, që mund t’i gjeni

5 trendet më IN të 2021-shit, që mund t’i gjeni

Artikuj të rekomanduar: