Style Tips

Çfarë të vishni në janar, nëse ju janë ‘mërzitur’ veshjet që keni!

Shkruar nga Anabel

4 Janar 2021

Çfarë të vishni në janar, nëse ju janë

Të vendosësh çfarë të veshësh në janar mund të jetë pak e vështirë. Jashtë është ftohtë dhe ju duhet të qëndroni ngrohtë dhe komod, por është gjithashtu një fillim i ri.

Me gjithë rezolucionet që mund të keni bërë për vitin 2021, kur ktheni sytë nga garderoba, ajo mund t’ju pak e vjetëruar.

Për fat të mirë ekziston një zgjidhje dhe nuk është “t’i hidhni gjithë rrobat”, ndonëse një detoks i garderobës në këtë periudhë të vitit do ishte shumë mirë.

Sidoqoftë, ajo që duhet të bëni me patjetër është të provoni dhe të eksperimentoni kombinime të reja.

Who What Wear ju ndihmon më së miri me disa ide:

- Gjithë trendet bashkë

Kombinimi me jelek+këmishë, çantat e vogla dhe xhinse. Me "klasiket" nuk gaboni kurrë!

Çfarë të vishni në janar, nëse ju janë

- Shtoni një shall

Luani me kombinimet me shaje, pasi mund t'i japin veshjes një pamje krejt tjetër.

Çfarë të vishni në janar, nëse ju janë

- Mos i ruani veshjet "për raste"

Atë bluzën që po e ruaje për një party a diçka tjetër? Mos e mendo dy herë dhe vishe tani.

Çfarë të vishni në janar, nëse ju janë

- Vendosni pantallonat poshtë çizmeve

Çfarë të vishni në janar, nëse ju janë

- Kompletoni look-un me një kapele "bucket" (kovë)

Çfarë të vishni në janar, nëse ju janë

- Mos harroni jakat

Çfarë të vishni në janar, nëse ju janë

- Një rrip në fustan mund të ndryshojë komplet pamjen e veshjes:

Çfarë të vishni në janar, nëse ju janë

- Golf dhe këmishë së bashku? Po!

Çfarë të vishni në janar, nëse ju janë

- Përplasni dizajnet!

Çfarë të vishni në janar, nëse ju janë

Çfarë të vishni në janar, nëse ju janë

- Mos harroni fundet xhins:

Çfarë të vishni në janar, nëse ju janë

- Vishni bluzat verore në dimër:

Çfarë të vishni në janar, nëse ju janë

- Roza është një nga ngjyrat trend të 2021-shit

Çfarë të vishni në janar, nëse ju janë

- Vishni trikot me kopsa si pulovra

Çfarë të vishni në janar, nëse ju janë

- Kombinoni disa nuanca të një ngjyre

Çfarë të vishni në janar, nëse ju janë

- Grisni xhinset e vjetra

Çfarë të vishni në janar, nëse ju janë