Celebrity Style

Gjejeni pak sa ka shpenzuar princesha për veshjet e reja gjatë 2020

Shkruar nga Anabel

30 Dhjetor 2020

Gjejeni pak sa ka shpenzuar princesha për veshjet e reja gjatë 2020

Kate Middleton mund t'i ketë reduktuar ndjeshëm daljet publike gjatë këtij viti (për shkak të pandemisë), por kjo s'e ka ndaluar të investojë në veshje që kushtojnë me mijëra dollarë!

Vetëm gjatë këtij viti, thuhet se dukesha ka shpenzuar rreth £94,000 për rroba të reja dhe veshja më e shtrenjtë e saj ishte në mars- kur arriti në aeroportin e Dublinit. 

Gjejeni pak sa ka shpenzuar princesha për veshjet e reja gjatë 2020

Aty, vetëm vathët që kishte zgjedhur kushtonin rreth 17,300 paund. Sigurisht që nëse është dikush që meriton dhe duhet të personifikojë elegancën është pikërisht princesha, por gjithsesi është e pashmangshme pyetja: Kush paguan për veshjet e saj?

Si fillim duhet sqaruar që nuk merr asgjë falas, sepse Kate s'ka një Instagram për të bërë reklama. Thuhet se marka të ndryshme kanë tentuar t'i dhurojnë asaj veshje, por Middleton nuk e pranon diçka të tillë. 

Gjithçka që dukesha mban veshur paguhet nga buxheti personal i Kate dhe William, që sigurisht financohet edhe nga babai i tij, princi Charles. 

Nëse po mendoheshit për atë dhuratën e shtrenjtë që do t'i bënit vetes, kujtoni thjesht që Kate harxhon £94,000 për veshje dhe blijeni tani!

Burimi: Cosmopolitan

MOS I HUMBISNI