Flokët

Sekretin për onde me shumë volum, jua thotë vetëm Negin Mirsalehi!

Shkruar nga Anabel

30 Dhjetor 2020

Sekretin për onde me shumë volum, jua thotë vetëm Negin

Blogerja, Negin Mirsalehi, është e famshme për flokët e saj të gjatë e të shëndetshëm. 

Ajo ka disa video shpjeguese, shumë të thjeshta, ku tregon si i realizon ondet me dhe pa nxehtësi.

Herë të tjera, ka treguar dhe si duhet t'i thajmë flokët, pa i dëmtuar ato.

Ndërkohë, kësaj radhe, ajo ka postuar një video tutorial, ku tregon si i realizon ondet me shumë volum.

Dallohet se mënyra e kapjes së pjesëve të flokut për të krijuar onden, është pak më ndryshe se zakonisht. 

Nëse keni flokë aq të gjatë sa të Negin, do ju duhet të keni durim! 

Sipas blogeres, bigudinat duhet të qëndrojnë në kokë për të paktën 20 minuta.

 
 
 
 
 
Vieë this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Negin Mirsalehi (@negin_mirsalehi)

 

MOS I HUMBISNI