Thonjtë

5 trendet më të mëdha të thonjve për vitin 2021!

Shkruar nga Anabel

26 Dhjetor 2020

5 trendet më të mëdha të thonjve për vitin 2021!

Elle, një stiliste e famshme e thonjve, e vendosur mes New York-ut dhe LA, parashikon 5 modelet më IN të thonjve për vitin e ardhshëm.

#1 – Thonjtë metalikë dhe mat

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Elle (@enamelle)

#2 – Thonjtë “Rock & Roll”

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Britney TOKYO ?? (@britneytokyo)

#3 – Lëkurë gjarpri

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Elle (@enamelle)

#4 – “Press-Ons”

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Chillhouse (@chillhouse)

#5 – Manikyri “i zhveshur”

5 trendet më të mëdha të thonjve për vitin 2021!

Artikuj të rekomanduar:

Burimi: Elle

MOS I HUMBISNI