Celebrity Style

Klas dhe finesë: Çfarë vishte princeshë Diana gjatë Krishtlindjeve

Shkruar nga Anabel

25 Dhjetor 2020

Klas dhe finesë: Çfarë vishte princeshë Diana gjatë

Princeshë Diana ishte e njohur për punën e shkëlqyer humanitare dhe sigurisht, martesën me princin Charles, por një nga trashëgimitë e saj të qëndrueshme ka qenë dhe ndikimi që ajo pati në botën e modës.

Nga fustani i saj i dasmës deri te veshjet mbretërore, ajo vazhdon të caktojë trende edhe në ditët e sotme.

Në fakt, për këtë periudhë të vitit princesha ofron disa nga veshjet më të hijshme që keni parë.

Diana sigurohej t’i respektonte gjithnjë rregullat dhe prokollet, por ajo injektonte personalitetin e saj në çdo veshje, duke përdorur ngjyra dhe detaje të tjera.

Ka bashkëpunuar me disa nga dizajnerët më në zë të kohës, si Bellville Sassoon, Victor Edelstein dhe Catherine Walker, e cila tani është një nga të preferuarat e Dukeshës së Cambridge.

Për pak frymëzim, të apasionuarit pas modës gjejnë këtu disa nga veshjet e Dianës ndër vite, gjatë muajve nëntor-dhjetor dhe gjatë Krishtlindjeve.

- 1980

Klas dhe finesë: Çfarë vishte princeshë Diana gjatë

- 1981

Klas dhe finesë: Çfarë vishte princeshë Diana gjatë

- 1981

Klas dhe finesë: Çfarë vishte princeshë Diana gjatë

- 1982

Klas dhe finesë: Çfarë vishte princeshë Diana gjatë

- 1982

Klas dhe finesë: Çfarë vishte princeshë Diana gjatë

- 1982

Klas dhe finesë: Çfarë vishte princeshë Diana gjatë

- 1983

Klas dhe finesë: Çfarë vishte princeshë Diana gjatë

- 1984

Klas dhe finesë: Çfarë vishte princeshë Diana gjatë

- 1984

Klas dhe finesë: Çfarë vishte princeshë Diana gjatë

- 1987

Klas dhe finesë: Çfarë vishte princeshë Diana gjatë

- 1987

Klas dhe finesë: Çfarë vishte princeshë Diana gjatë

- 1988

Klas dhe finesë: Çfarë vishte princeshë Diana gjatë

- 1989

Klas dhe finesë: Çfarë vishte princeshë Diana gjatë

- 1990

Klas dhe finesë: Çfarë vishte princeshë Diana gjatë

- 1991

Klas dhe finesë: Çfarë vishte princeshë Diana gjatë

- 1993

Klas dhe finesë: Çfarë vishte princeshë Diana gjatë

- 1993

Klas dhe finesë: Çfarë vishte princeshë Diana gjatë

- 1994

Klas dhe finesë: Çfarë vishte princeshë Diana gjatë

Burimi: Bustle

MOS I HUMBISNI