Spirituality

4 aplikacione që lexojnë filxhanin e kafesë

Shkruar nga Anabel

25 Dhjetor 2020

4 aplikacione që lexojnë filxhanin e kafesë

Njihet si taseografi (tasseography, tasseomancy ose tassology) dhe është një praktikë e parashikimit të fatit, e cila interpreton format e gjetheve të çajit, llumit të kafesë ose mbetjeve të verës. Në praktikën moderne, mbetjet e pijeve të tjera, si çokollata e nxehtë ose birra, mund të interpretohen.

4 aplikacione që lexojnë filxhanin e kafesë

Lexim i i filxhanit të kafesë praktikohet tradicionalisht duke përdorur kafe turke. Kafeja konsumohet dhe në fund mbetet llumi i saj. Ekzistojë disa variacione të leximit, por përgjithësisht kërkohet që filxhani të kthehet përmbys.

4 aplikacione që lexojnë filxhanin e kafesë

Simbolet në kafe mund të përfshijnë njerëz, kafshë, objekte fizike, mendime, ndjenja, fjalë dhe instikte. Lexuesi përpiqet të interpretojë simbolet.

Për shkak të përhapjes si praktikë e parashikimit të ndodhive, sot janë krijuar edhe aplikacione që lexojnë filxhanin e kafesë thjesht duke ngarkuar foto në aplikacion.

Kaave: Thjesht duhet t’i bëni foto anës së brendshme të filxhanit dhe të paraqisni detajet tuaja personale si emrin, datën e lindjes dhe statusin e marrëdhënies.

4 aplikacione që lexojnë filxhanin e kafesë

Faladdin: Ofron lexime të letrave tarot, lexime ditore të horoskopit, lexime të filxhanit, astrologji të personalizuar etj.

4 aplikacione që lexojnë filxhanin e kafesë

Palmistry: Lexime të filxhanit të kafesë, lexime të pëllëmbës së dorës, numrit të fëmijëve etj.

4 aplikacione që lexojnë filxhanin e kafesë

Coffee Cup Readings: Funksionon njësoj si aplikacionet e mësipërme.

4 aplikacione që lexojnë filxhanin e kafesë

MOS I HUMBISNI