Style Tips

6 lloje palltosh që do i veshim të gjithë në 2021-shin

Shkruar nga Anabel

21 Dhjetor 2020

6 lloje palltosh që do i veshim të gjithë në 2021-shin

Nga gjithë veshjet tona, palltot janë një prej të cilave duhet të investojmë më shumë, pasi mbulojnë gjithë veshjen, na mbajnë ngrohtë dhe janë një blerje afatgjatë.

Viti 2021 sjell në vëmendje disa trende palltosh dhe xhaketash, që mund të qëndrojnë në modë për shumë gjatë.

- Xhupat/palltot e fryra “puffer”

6 lloje palltosh që do i veshim të gjithë në 2021-shin

6 lloje palltosh që do i veshim të gjithë në 2021-shin

- Palltot “lara-lara”

6 lloje palltosh që do i veshim të gjithë në 2021-shin

6 lloje palltosh që do i veshim të gjithë në 2021-shin

6 lloje palltosh që do i veshim të gjithë në 2021-shin

6 lloje palltosh që do i veshim të gjithë në 2021-shin

- Palltot me pellush

6 lloje palltosh që do i veshim të gjithë në 2021-shin

6 lloje palltosh që do i veshim të gjithë në 2021-shin

- Palltot “wrap”

6 lloje palltosh që do i veshim të gjithë në 2021-shin

6 lloje palltosh që do i veshim të gjithë në 2021-shin

- Lëkurë

6 lloje palltosh që do i veshim të gjithë në 2021-shin

6 lloje palltosh që do i veshim të gjithë në 2021-shin

- Palltot “teddy”, por versione më cool

6 lloje palltosh që do i veshim të gjithë në 2021-shin

6 lloje palltosh që do i veshim të gjithë në 2021-shin

6 lloje palltosh që do i veshim të gjithë në 2021-shin

Artikuj të rekomanduar:

Fotot u përzgjodhën nga Who What Wear