Kuzhina

5 recetat më të kërkuara në Google gjatë vitit 2020

Shkruar nga Anabel

19 Dhjetor 2020

5 recetat më të kërkuara në Google gjatë vitit 2020

Bazuar te Google Trend dhe “Year in Search 2020”, këto janë pesë recetat më të kërkuara në Google gjatë vitit të pandemisë.

5. Lahmacun – petë brumi të holla dhe të rrumbullakta, të mbushur me mish të grirë, qepë, domatë, majdanoz dhe erëza, të cilat piqen në furrë.

5 recetat më të kërkuara në Google gjatë vitit 2020

4. Gatimi i famshëm italian: Pica

5 recetat më të kërkuara në Google gjatë vitit 2020

3. Bukë

5 recetat më të kërkuara në Google gjatë vitit 2020

2. Kadaif-ekmek – shërbehet me kajmak dhe krem pastiçerie.

5 recetat më të kërkuara në Google gjatë vitit 2020

1. Kafe Dalgonareceta e karantinës e cila u bë famshme në TikTok.

5 recetat më të kërkuara në Google gjatë vitit 2020

MOS I HUMBISNI