Street Style

Dimër 2021 me stil dhe ngjyra: Ca ide veshjesh, aspak të mërzitshme!

Shkruar nga Anabel

18 Dhjetor 2020

Dimër 2021 me stil dhe ngjyra: Ca ide veshjesh, aspak të

Dimri ka mjaftueshëm nuanca të zbehta, prandaj le t'i përdorim ngjyrat aty ku mundemi: Tek veshjet!

Më poshtë, gjeni disa ide kombinimesh me ngjyra, që do iu bëjnë t'i largoheni edhe stilit minimalist, nëse keni një të tillë.

- Veshjet njëngjyrëshe

Dimër 2021 me stil dhe ngjyra: Ca ide veshjesh, aspak të

- Dizajne kafshësh

 
 
 
 
 
Vieë this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Emili Sindlev (@emilisindlev)

- Kontraste të forta ngjyrash

Dimër 2021 me stil dhe ngjyra: Ca ide veshjesh, aspak të

 
 
 
 
 
Vieë this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nina Sandbech (@ninasandbech)

- Dizajni me kuadrate

 
 
 
 
 
Vieë this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Fisayo Longe (@fisayolonge)

- Ngjyrat e hapura pastel

Dimër 2021 me stil dhe ngjyra: Ca ide veshjesh, aspak të

- Më shumë ngjyra

Dimër 2021 me stil dhe ngjyra: Ca ide veshjesh, aspak të

- Kombinimi i pagabueshëm: E bardhë + Një ngjyrë tjetër

Dimër 2021 me stil dhe ngjyra: Ca ide veshjesh, aspak të

Artikuj të rekomanduar: