Bebe

Të famshmit që zgjodhën ‘Blu’ si emër për fëmijët

Shkruar nga Anabel

16 Dhjetor 2020

Të famshmit që zgjodhën ‘Blu’ si emër për

Emri Blu tingëllon jo fort i dëgjuar. Jo më kot, njerëzit u surprizuan kur Ledri Vula dhe Sara Hoxha e quajtën bebushen e tyre të ardhur në jetë dy ditë më parë me emrin Poem Blu.

Të famshmit që zgjodhën ‘Blu’ si emër për

Emri më i famshëm i ditëve të sotme me ngjyrën blu është padyshim Blue Ivy Carter, vajza e madhe e Beyoncé-s dhe Jay Z.

Të famshmit që zgjodhën ‘Blu’ si emër për

Megjithatë Beyoncé dhe Jay Z nuk janë të vetmit. Në një artikull të Glamour, listohen disa nga njerëzit e famshëm që zgjodhën Blue, Blu ose Bleu (blu në frëngjisht) si emër për fëmijët, madje edhe para çifit Carter. Blue/Blu/Bleu është një emër uniseks dhe tingëllon këndshëm si emër i parë ose si i dytë.

Elijah Blue Allman, djali i Cher.

Të famshmit që zgjodhën ‘Blu’ si emër për

Blue Angel Evans, vajza e David Howell Evans.

Të famshmit që zgjodhën ‘Blu’ si emër për

Jagger Joseph Blue Goldberg, vajza e Soleil Moon Frye dhe Jason Goldberg.

Të famshmit që zgjodhën ‘Blu’ si emër për

Bluebell Madonna, vajza e Geri Halliwell.

Të famshmit që zgjodhën ‘Blu’ si emër për

Ella Bleu Travolta, vajza e John Travolta dhe Kelly Preston.

Të famshmit që zgjodhën ‘Blu’ si emër për

Bear Blu, vajza e Alicia Silverstone dhe Christopher Jarecki.

Të famshmit që zgjodhën ‘Blu’ si emër për

Raquel Blue, vajza e Joe Don Rooney dhe Tiffany Fallon.

Të famshmit që zgjodhën ‘Blu’ si emër për

Artikuj të rekomanduar:

MOS I HUMBISNI