Thonjtë

20 ide për thonj dimri, që sapo t’i shihni, do doni t’i kopjoni!

Shkruar nga Anabel

16 Dhjetor 2020

20 ide për thonj dimri, që sapo t’i shihni, do doni t’i

Dizajnet e thonjve kanë evoluar në qindra ide dhe ngjyra dhe nuk ka se si të mos gjeni diçka që ju përshtatet, por idetë më poshtë janë kaq të bukura, sa do jetë e vështirë të zgjidhni si do i bëni thonjtë e radhës.

- Çokollatë, në disa nuanca

20 ide për thonj dimri, që sapo t’i shihni, do doni t’i

- Jeshile e theksuar

20 ide për thonj dimri, që sapo t’i shihni, do doni t’i

- Re

20 ide për thonj dimri, që sapo t’i shihni, do doni t’i

- Vija abstrakte

20 ide për thonj dimri, që sapo t’i shihni, do doni t’i

- "Daisy"

20 ide për thonj dimri, që sapo t’i shihni, do doni t’i

- Skittles

20 ide për thonj dimri, që sapo t’i shihni, do doni t’i

- Ombre me xixa

20 ide për thonj dimri, që sapo t’i shihni, do doni t’i

- Thonj "chic" me detajin me vija

20 ide për thonj dimri, që sapo t’i shihni, do doni t’i

- Miks 

20 ide për thonj dimri, që sapo t’i shihni, do doni t’i

- Xixa "confetti"

20 ide për thonj dimri, që sapo t’i shihni, do doni t’i

- Hijet e të kuqes

20 ide për thonj dimri, që sapo t’i shihni, do doni t’i

- Forma "të buta"

20 ide për thonj dimri, që sapo t’i shihni, do doni t’i

- Shampanjë

20 ide për thonj dimri, që sapo t’i shihni, do doni t’i

- Pika

20 ide për thonj dimri, që sapo t’i shihni, do doni t’i

- Ngjyra të ndara në dy

20 ide për thonj dimri, që sapo t’i shihni, do doni t’i

- Të akullt

20 ide për thonj dimri, që sapo t’i shihni, do doni t’i

- French

20 ide për thonj dimri, që sapo t’i shihni, do doni t’i

- Thonj french, por jo french

20 ide për thonj dimri, që sapo t’i shihni, do doni t’i

- Dizajn kafshësh

20 ide për thonj dimri, që sapo t’i shihni, do doni t’i

- Xixa ngjyrë argjendi

20 ide për thonj dimri, që sapo t’i shihni, do doni t’i

Artikuj të rekomanduar:

Burimi: Glamour

MOS I HUMBISNI