Moda

Një tjetër ‘veshje e gjysheve’ është zyrtarisht trend viral i këtij dimri!

Shkruar nga Anabel

10 Dhjetor 2020

Një tjetër ‘veshje e gjysheve’ është zyrtarisht

2020-a ka qenë një vit me trende të reja, por edhe me rikthim të trendeve të disa dekadave më parë, sjellë në një version më të ri, më modern.

Muaj më parë, pamë se sa bukur u rikthyen jelekët me thurje të gjysheve tona, ndërsa këtë herë ka një element tjetër që do e shohim shpesh edhe në 2021-shin.

Quhen “quilted coats” dhe janë xhupat, në dukje të hollë, me vijëzime elegante në formë rombi. In Style i quan dhe “pallto gjyshesh”, por në fakt, tani po i veshin të gjithë!

- Mund të provoni ngjyrat neutrale:

 
 
 
 
 
Vieë this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by mamen hazañas (@mamen_ha)

- Një kombinim me ngjyra:

 
 
 
 
 
Vieë this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Les Robeuses (@lesrobeuses)

 - Modeli "puffer", i fryrë:

 
 
 
 
 
Vieë this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kayleigh_Rebekah | Style Inspo (@kayleigh_rebekah)

- Ngjyra "khaki" me shkëlqim:

Një tjetër ‘veshje e gjysheve’ është zyrtarisht

- Bojqiell e lehtë, për t'i dhënë më shumë dritë veshjes:

Një tjetër ‘veshje e gjysheve’ është zyrtarisht

Artikuj të rekomanduar:

MOS I HUMBISNI