Thonjtë

Festa Mode On: 20+ ide për thonjtë

Shkruar nga Anabel

10 Dhjetor 2020

Festa Mode On: 20+ ide për thonjtë

Thonë se njerëzit përfshihen nga atmosfera e festave të fundvitit në mënyra të ndryshme. Disa e transmetojnë atë përmes thonjve. Sigurisht që në fundvit nuk mungon e kuqja dhe motivet e festave, si bredhi, pema, babagjyshë të vegjël dhe herë pas herë, xixat. Ja disa prej modeleve që sugjerojmë:

Sigurisht e kuqja dhe nuancat e saj

Festa Mode On: 20+ ide për thonjtë

Festa Mode On: 20+ ide për thonjtë

Festa Mode On: 20+ ide për thonjtë

Festa Mode On: 20+ ide për thonjtë

Festa Mode On: 20+ ide për thonjtë

Festa Mode On: 20+ ide për thonjtë

Festa Mode On: 20+ ide për thonjtë

Festa Mode On: 20+ ide për thonjtë

Pak (ose shumë) shkëlqim

Festa Mode On: 20+ ide për thonjtë

Festa Mode On: 20+ ide për thonjtë

Festa Mode On: 20+ ide për thonjtë

Festa Mode On: 20+ ide për thonjtë

Festa Mode On: 20+ ide për thonjtë

Festa Mode On: 20+ ide për thonjtë

Ngjyra miks

Festa Mode On: 20+ ide për thonjtë

Festa Mode On: 20+ ide për thonjtë

Festa Mode On: 20+ ide për thonjtë

Festa Mode On: 20+ ide për thonjtë

Festa Mode On: 20+ ide për thonjtë

Festa Mode On: 20+ ide për thonjtë

Festa Mode On: 20+ ide për thonjtë

Festa Mode On: 20+ ide për thonjtë

Festa Mode On: 20+ ide për thonjtë

Festa Mode On: 20+ ide për thonjtë

Festa Mode On: 20+ ide për thonjtë

Festa Mode On: 20+ ide për thonjtë

MOS I HUMBISNI