Kuzhina

Kjo dyshe e famshme do t'ju ndryshojë pasditet e mërzitshme të dimrit

Shkruar nga Anabel

7 Dhjetor 2020

Kjo dyshe e famshme do t'ju ndryshojë pasditet e mërzitshme

Me ardhjen e dimrit, njërëzit shpesh i mbërthen një lloj melankolie falë shiut e të ftohtit dhe mënyra më e mirë për ta kaluar këtë gjendje, shpesh është një çokollatë e ngrohtë. Ajo që ndoshta s'dini është se çokollata e nxehtë ka kohë që s'duhet të vijë vetëm gjatë stinës së ftohtë. Dyshja e famshme që ka fuqinë të ndryshojë humorin gjatë dimrit është çokollatë e ngrohtë + verë e kuqe! 

Kjo dyshe e famshme do t'ju ndryshojë pasditet e mërzitshme

Po, po, e lexuat mirë! Çokollatë e  ngrohtë me qumësht dhe me verë të kuqe. Kjo përzierje prej kohësh është bërë edhe fiksimi i rrjetetve sociale, teksa përdoruesit janë bërë edhe më kreativë duke shtuar copëza çokollate të zezë e të tjerë përbërës. Përgatitja?

1. Bëni çokollatën e zezë si gjithmonë

2. Shtojini pak verë të kuqe (dhe pak shllak nëse doni)

3. Vendosni disa copëza çokollatash anash

4. Bëni foton për Instagram

5. Pijeni

Duket si kombinim që s'do t'ju shkonte kurrë ndërmend, por njësoj si të tjerët pasi ta keni provuar do të ndryshoni mendje.

Burimi: The New York Times

MOS I HUMBISNI