Celebrity Style

Kombinimi i gjyshit: Aq shumë i pëlqen Kendall-it, sa e veshi dy herë

Shkruar nga Anabel

6 Dhjetor 2020

Kombinimi i gjyshit: Aq shumë i pëlqen Kendall-it, sa e veshi dy

Pasi “pantallonat e gjyshit” u bënë trend në prill të këtij viti, moda hodhi sërish sytë nga garderoba e gjyshërve për të sjellë jelekun e famshëm, i cili u pa në sfilatat Vjeshtë/Dimër 2020 te Prada, Gucci dhe Marc Jacobs.

Kombinimi i gjyshit: Aq shumë i pëlqen Kendall-it, sa e veshi dy
Prada

Njerëzit – Kendall Jenner në këtë rast – vazhdojnë të eksperimentojnë me veshje të ngjashme, duke sjellë atë që njihet si “kombinimi i gjyshit”.

Fillimisht Kendall u pa kështu rrugëve Brooklyn:

Kombinimi i gjyshit: Aq shumë i pëlqen Kendall-it, sa e veshi dy

Më pas, u fotografua me një kombinim të ngjashëm:

Kombinimi i gjyshit: Aq shumë i pëlqen Kendall-it, sa e veshi dy

Kombinimi i gjyshit: Aq shumë i pëlqen Kendall-it, sa e veshi dy

Disa ide që do t’ju frymëzojnë

Kombinimi i gjyshit: Aq shumë i pëlqen Kendall-it, sa e veshi dy

Kombinimi i gjyshit: Aq shumë i pëlqen Kendall-it, sa e veshi dy

Kombinimi i gjyshit: Aq shumë i pëlqen Kendall-it, sa e veshi dy

Kombinimi i gjyshit: Aq shumë i pëlqen Kendall-it, sa e veshi dy

Kombinimi i gjyshit: Aq shumë i pëlqen Kendall-it, sa e veshi dy

E preferuara jonë:

Kombinimi i gjyshit: Aq shumë i pëlqen Kendall-it, sa e veshi dy

MOS I HUMBISNI