Moda

9 trende mode që do pushtojnë vitin 2021 dhe ju duhet t’i shihni patjetër!

Shkruar nga Anabel

2 Dhjetor 2020

9 trende mode që do pushtojnë vitin 2021 dhe ju duhet t’i shihni

Disa trende të mëdha tashmë dihen, xhupat e fryrë “puffer”, pulovrat me thurje apo ngjyrat bezhë dhe ato sigurisht që do vazhdojnë dhe në vitin 2021.

Sidoqoftë, krahas tyre do të lulëzojnë dhe 9 mikro-trende të reja, prandaj, bëhuni gati t’i shihni kudo në vazhdim:

#1 – Sandale “peshkatari”

9 trende mode që do pushtojnë vitin 2021 dhe ju duhet t’i shihni

9 trende mode që do pushtojnë vitin 2021 dhe ju duhet t’i shihni

#2 – Bluzat si “lëkurë e dytë”

9 trende mode që do pushtojnë vitin 2021 dhe ju duhet t’i shihni

9 trende mode që do pushtojnë vitin 2021 dhe ju duhet t’i shihni

#3 – Veshja “S’më besohet do dalësh me këtë në rrugë”

9 trende mode që do pushtojnë vitin 2021 dhe ju duhet t’i shihni

9 trende mode që do pushtojnë vitin 2021 dhe ju duhet t’i shihni

#4 – Bluzat me qëndisje “ric-rac”

9 trende mode që do pushtojnë vitin 2021 dhe ju duhet t’i shihni

9 trende mode që do pushtojnë vitin 2021 dhe ju duhet t’i shihni

#5 – Bluzat si korsetë e viteve ‘00

9 trende mode që do pushtojnë vitin 2021 dhe ju duhet t’i shihni

9 trende mode që do pushtojnë vitin 2021 dhe ju duhet t’i shihni

#6 – “Yin & Yang”  - Në bluza, këpucë etj

9 trende mode që do pushtojnë vitin 2021 dhe ju duhet t’i shihni

#7 – Xhinset nën çizme

9 trende mode që do pushtojnë vitin 2021 dhe ju duhet t’i shihni

9 trende mode që do pushtojnë vitin 2021 dhe ju duhet t’i shihni

#8 – Dizajn retro

9 trende mode që do pushtojnë vitin 2021 dhe ju duhet t’i shihni

9 trende mode që do pushtojnë vitin 2021 dhe ju duhet t’i shihni

#9 – Shaje koke

9 trende mode që do pushtojnë vitin 2021 dhe ju duhet t’i shihni

9 trende mode që do pushtojnë vitin 2021 dhe ju duhet t’i shihni

Artikuj të rekomanduar:

Burimi: Who What Wear