Celebrity Style

Ky është sekreti pas streçeve perfekte të Victoria Beckham!

Shkruar nga Anabel

1 Dhjetor 2020

Ky është sekreti pas streçeve perfekte të Victoria

Shumë njerëz mund të thonë se streçet nuk mund t’i zëvëndësojnë pantallonat, por nëse ju jeni një fans i rehatisë dhe modës njëkohësisht, e dini se kjo nuk është gjithmonë e vërtetë.

Sidoqoftë, tashmë ekziston një model që i bën streçet të duken më bukur në trup, duke e bërë dhe gjithë veshjen të duket ndryshe: streçet "stirrup".

Ky është sekreti pas streçeve perfekte të Victoria

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Babba C Rivera (@babba)

Detaji i vogël në fund të këmbës bën gjithë diferencën.

Kur Victoria Beckham e bëri në fillim, duke vendosur fundin e streçeve poshtë këpucëve, të gjithëve iu duk si një trend i çuditshëm, por, me kalimin e kohës, bota filloi ta provonte.

Ky është sekreti pas streçeve perfekte të Victoria

Disa po i quajnë "trendi i madh i radhës":

Ky është sekreti pas streçeve perfekte të Victoria
CHRISTIAN VIERIG/GETTY IMAGES
Ky është sekreti pas streçeve perfekte të Victoria
Gucci - Vjeshë/Dimër 2020

"Stirrup" gjendet dhe tek pantallonat:

Ky është sekreti pas streçeve perfekte të Victoria

Ky është sekreti pas streçeve perfekte të Victoria

Poll

Për realizimin e këtij artikulli u përdorën pjesërisht materiale nga In Style

MOS I HUMBISNI