Astro Fun

10 tatuazhe që janë fiks për dikë të shenjës së Peshqëve!

Shkruar nga Anabel

30 Nëntor 2020

10 tatuazhe që janë fiks për dikë të shenjës

S'është aq e thjeshtë të përshkruash shenjën e Peshqëve me pak fjalë, por po e provojmë; janë ëndërrimtarë, artista, empatikë dhe aq të ndjeshëm sa hera herës keqkuptohen.

Përveç kësaj, shumica e Peshqëve e ka të vështirë të marrë vendime edhe kur e kanë ndarë mendjen për të bërë një tatuazh, duke harruar sa shumë opsione ka për to.

1. Tatuazh minimalist në dorë

 
 
 
 
 
Vieë this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vic Styles (@thevicstyles)

2. Një re për një Peshk ëndërrimtar

 
 
 
 
 
Vieë this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by evantattoo (@evantattoo)

3. Treshja e artë e yjeve!

 
 
 
 
 
Vieë this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by mi$$y (@itsnotmissy)

4. Një ëngjëll si ky i Kaia Gerber

 
 
 
 
 
Vieë this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kaia (@kaiagerber)

5. Një tatuazh shumëngjyrësh!

 
 
 
 
 
Vieë this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by tattoologistofficial (@tattoologistofficial)

6. Lule për një Peshk delikat!

 
 
 
 
 
Vieë this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by J O J O ? C H R O N I C I N K (@joannamroman)

7. Një mini-univers në krahun e një Peshku

 
 
 
 
 
Vieë this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by JAKENOWICZ (@jakenoëicz)

8. Shprehja juaj e preferuar, në vendin tuaj të preferuar!

 
 
 
 
 
Vieë this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by JAKENOWICZ (@jakenoëicz)

9. Simbole në gishtërinj

 
 
 
 
 
Vieë this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by J O J O ? C H R O N I C I N K (@joannamroman)

10. Simbolin e shenjës suaj

 
 
 
 
 
Vieë this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Alina | Fineline Tattoo Artist (@bunami.ink)

Burimi: Cosmopolitan

MOS I HUMBISNI