Celebrity Style

Kate Middleton vazhdon dhe e vesh gabim këmishën e preferuar!

Shkruar nga Anabel

30 Nëntor 2020

Kate Middleton vazhdon dhe e vesh gabim këmishën e preferuar!

Kate Middleton nuk është thjesht Dukesha e Cambridge, por gjithashtu kohët e fundit është shndërruar në ikonë mode goxha frymëzuese. Aq shumë njerëzit shohin me detaje çdo gjë që mban veshur princesha, sa tani interneti është fokusuar tek këmisha e saj, e veshur gabim!

Së fundmi, Kate u shfaq me një këmishë mëndafshi në ngjyrë lejla nga Gucci të cilën e ka veshur edhe më herët, në mars të 2019-ës, por si gjithnjë, fansat vunë re diçka që zor mund ta kuptonin të tjerët!  Të gjitha herët, princesha e ka veshur këmishën gabim!

Vjet Middleton e veshi kështu:

Kate Middleton vazhdon dhe e vesh gabim këmishën e preferuar!

Ndërsa këtë vit dukej kështu!

Kate Middleton vazhdon dhe e vesh gabim këmishën e preferuar!

Sipas stilistëve, këmisha e Gucci-it supozohet të vishet kështu! 

Kate Middleton vazhdon dhe e vesh gabim këmishën e preferuar!

Para, të lidhet fjongoja në këtë mënyrë

Kate Middleton vazhdon dhe e vesh gabim këmishën e preferuar!

e ndërsa mbrapa, kopsat!

Kate Middleton vazhdon dhe e vesh gabim këmishën e preferuar!

Gjithsesi, sido ta vesh, këmisha e Gucci-it duket një mrekulli e veshur nga dukesha, prandaj jeni të lirë ta vishni mbrapsht!

MOS I HUMBISNI