Street Style

Çizmet që Kate Middleton ka veshur prej vitesh, tani janë më në modë se kurrë!

Shkruar nga Anabel

28 Nëntor 2020

Çizmet që Kate Middleton ka veshur prej vitesh, tani janë

Nëse do të na duhej të përshkruanim stilin e Kate Middleton me një fjalë, mund të zgjidhnim “tradicionale”.

Edhe për shkak të titullit të saj, dukesha rrallë largohet nga esencialet si një veshje klasike, manikyr i thjeshtë dhe një pamje e sofistikuar në tërësi.

Middleton rrallë ndjek trende. Ajo ka një stil të sajin dhe shpesh janë trendet që e ndjekin atë. Si në rastin e këtyre çizmeve:

Çizmet që Kate Middleton ka veshur prej vitesh, tani janë

Dukesha është një adhuruese e “riding boots” prej vitesh dhe kjo duket në daljet e saj publike.

Çizmet që Kate Middleton ka veshur prej vitesh, tani janë

Çizmet që Kate Middleton ka veshur prej vitesh, tani janë

Çizmet që Kate Middleton ka veshur prej vitesh, tani janë

Blogeret dhe vajzat e apasionuara pas modës, edhe pse me kombinime paksa më ndryshe nga Kate, kanë përqafuar trendin e këtyre çizmeve, të cilat në muajt në vazhdim, do i shihni më shpesh.

Ja si duken disa nga kombinimet e Instagram-it:

Çizmet që Kate Middleton ka veshur prej vitesh, tani janë
@SYMPHONYOFSILK
Çizmet që Kate Middleton ka veshur prej vitesh, tani janë
@EMMANUELLEK_
Çizmet që Kate Middleton ka veshur prej vitesh, tani janë
@THORA_VALDIMARS
Çizmet që Kate Middleton ka veshur prej vitesh, tani janë
@THESTYLESTALKERCOM
Çizmet që Kate Middleton ka veshur prej vitesh, tani janë
@CAMILLECHARRIERE

Burimi: Who What Wear

MOS I HUMBISNI