Horoskopi

The special feature in your appearance, based on the horoscope sign

Shkruar nga Anabel

26 Nëntor 2020

The special feature in your appearance, based on the horoscope sign

How is one supposed to imagine you if you only show your horoscope sign? What physical features distinguish one sign from another ?! 

Aries beauty profile

Aries women can be gorgeous: with pronounced features and dark eyebrows. They may have a childish face, but their gaze is still sharp. As a sign ruled by Mars, they blush quickly when placed in embarrassment. A tip for Aries? Emphasize your eyebrows with a beautiful bow.

Taurus beauty profile

Taurus females are both strong and soft. This is an elegant and reserved sign. A mix between femininity and elegance. Their neck is elegant. As a sign directed by Venus, it is sensitive to aroma and touch. A tip for Taurus? Show your natural beauty without having to go to the toilet too much.

Gemini beauty profile

Gemini reflects dynamism and energy! The people who have the planets in the constellation of Gemini really shine. They have bright eyes that follow their curious minds and interested in everything. Our Twin Tips? Always complement your look with something bright.

Crab beauty profile

The appearance of crabs is very feminine, with big, sensitive eyes and like tears. Crab is the only sign that is excluded from the moon and these people may look "like the moon man" with a pointed nose. A tip for crab females? Accentuate your gorgeous eyes with gray shades.

The beauty profile of Lions

The appearance of the Lion resembles that of the cat. They have a gorgeous haircut and style. They walk upside down with restraint and confidence. Beauty tip for the lion: keep your hair with more volume.

The beauty profile of the Virgin

Virgjeresha është e ëmbël dhe e vetmja nga të gjitha qeniet njerëzore që ngjan me shenjën e horoskopit. Virgjeresha ka tipare të qarta dhe të rregullta. Ajo është shenja e virtyteve duke qenë se personat që i përkasin kësaj shenje janë shumë femërore dhe të përmbajtura. Këshilla për virgjereshat: mbajeni fytyrën e pastër, shmangni etiketimet si e çrregullt.

Profili i bukurisë së Peshores

Peshorja e Venusit është një shenjë e qytetëruar. Ata dallohen veçanërisht për tiparet e fytyrës të rregullta dhe simetrike. I rrethuar nga planeti i bukurisë, peshoret kanë një prirje të natyrshme drejt modës dhe drejtësisë. Këshill? Mos u sheqerosni shumë, mund të bëheni pak “të pisët”.

Profili i bukurisë së Akrepit

Sytë e akrepit janë të zjarrtë, pasi kjo shenjë është e rezervuar, e tërhequr, e fshehtë dhe që nuk duan të jenë në qendër të vëmendjes. Stili i tyre i bukurisë e reflekton këtë, me një përzierje të stileve të make-up, të tilla si sytë e nxirë. Aura e tyre natyrisht jep ndjenjën e privatësisë. Shikimi i tyre thotë: "Rrini mbrapa, derisa unë them se ju mund të vazhdoni... " Ata janë me trupa të fortë, të fshehtë dhe të fuqishëm. Këshillë për Akrepin? Qëndroni misterioze.

Profili i bukurisë së Shigjetarit

Moda e Shigjetarit ndryshon vazhdimisht duke qenë element i zjarrit. Ajo përfaqëson lëvizjen e pasionit në zodiak e cila i jep një shpirt aventurier dhe një shikim soditës. Ajo ka një pamje të vendosur. Ashtu si shigjetari ata mund të ngjajnë me kalin me fytyrën e gjatë dhe flokët bisht. Këshillë për këtë shenjë është që ata të ngadalësojnë pak. Të mendojnë dy herë përpara se të përplasin derën.

Profili i bukurisë së Bricjapit

Femra e bricjapit mund të duket e rezervuar, jo e ftohtë por serioze dhe konservative. Ato kanë një pamje stoike, me një stil të errët, të projektuar dhe një make-up gjithmonë të përshtatshëm. Ata nuk marrin shumë rrezik përsipër, kjo lidhet dhe me stilin e tyre të bukurisë. Këshillë për bricjapin? Shkëlqeni, qetësohuni dhe merrni një risk.

Profili i bukurisë së Ujorit

Ujori është një karakter i pazakontë i zodiakut që duket jashtë mureve të estetikës. Ujorëve u pëlqen të jenë të ndryshëm, dhe shpesh mund të vijnë me një stil bukurie të veçantë. Ata kanë shpesh një fytyrë në formë zemre dhe një nofull të fortë. Mënyra e të veshurit thotë se ata janë jashtë çdo imagjinate. Këshillë për ujorin? Mos bëni asgjë të çuditshme, qëndroni të veçantë në mënyrën tuaj.  

Profili i bukurisë së Peshqve

Peshqit janë një shenjë e ujit dhe si të tillë mund të kenë një pamje shumë të butë dhe të freskët dhe sy si të përlotur. Të lindurit e kësaj shenje kanë flokë të mrekullueshëm, të trashë, të shëndetshëm, me shkëlqim dhe të valëzuar.

Pisces bodies have an unusual shape and fingers as well.
With an artist mind, Pisces women are drawn to the style of beauty and fashion that reflects the shapes of the sea, with a light gray or purple eye shadows. Pisces Tips: Stay soft and calm: do not try to create a wall between you, fashion and creativity.

Burimi: Star Sign Style

MOS I HUMBISNI