Social Buzz

Tatuazhet e rinj të Bella-s janë aq elegantë sa do t'ju zgjojnë dëshirën për t'i kopjuar!

Shkruar nga Anabel

23 Nëntor 2020

Tatuazhet e rinj të Bella-s janë aq elegantë sa do t'ju

Nëse kishit një mendje për të bërë një tatuazh minimalist, por s'dinit çfarë, hidhni një sy nga Bella Hadid. Zgjedhja e fundit e Bella-s ishin dy tatuazhe fare minimaliste, por sigurisht simbolizonin diçka për të.

 
 
 
 
 
Vieë this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Doctor Woo (@_dr_ëoo_)

Siç duket, shkrimet në krahun e modeles janë në gjuhën arabe dhe lexojnë "të dua" dhe "dashuria ime". Tatuzhet e reja janë po aq delikatë sa dhe të tjerët që gjënden në trupin e saj.

Një krah fare i vogël sipër thembrës 

Tatuazhet e rinj të Bella-s janë aq elegantë sa do t'ju

...dhe në trëndafil po aq minimalist!

 

Tatuazhet e rinj të Bella-s janë aq elegantë sa do t'ju

Për ide tatuazhesh minimaliste, Bella Hadid ju frymëzon mjaftueshëm!

Burimi: Pop Sugar

MOS I HUMBISNI