Style Tips

Ky është detaji që i duhet patjetër garderobës suaj!

Shkruar nga Anabel

22 Nëntor 2020

Ky është detaji që i duhet patjetër garderobës suaj!

Dimri është zyrtarisht këtu, por kjo s'mund të na pengojë të veshim geta. Aq më tëpër, kur ato janë detaji kyç i një veshjeje të mirë këtë sezon dhe cilat ekzaktësisht? Getat me logo!

Ky është detaji që i duhet patjetër garderobës suaj!

Në mungesë të një logoje, edhe getat me detaje si pika, rrathë apo zemra të vogla kanë po të njëjtin efekt, nëse i kombinoni si duhet.

Ky është detaji që i duhet patjetër garderobës suaj!

Disa këshilla për t'i kombinuar ato si duhet:

- Bëni kujdes me kombinimin e dizajneve. Për të "luajtur sigurt", mund të mbani çdo veshje pa dizajn dhe të lini vetëm getat të marrin vëmendjen:

Ky është detaji që i duhet patjetër garderobës suaj!

- "Gjithçka e zezë" nuk do të jetë ndonjëherë jashtë mode:

Ky është detaji që i duhet patjetër garderobës suaj!

- Eksperimentoni me xhaketat serioze, me pantallonat e shkurtra dhe me materialin e lëkurës:

Ky është detaji që i duhet patjetër garderobës suaj!

Ky është detaji që i duhet patjetër garderobës suaj!

- Një veshje që përmban geta, është zakonisht edhe "instagram-friendly", prandaj do ta keni më të lehtë të realizoni foto blogeresh dhe foto artistike:

Ky është detaji që i duhet patjetër garderobës suaj!

Ky është detaji që i duhet patjetër garderobës suaj!

Bëhu pjesë e shorteut Coca-Cola

Fito çdo javë një Smart TV.

Ad by Mediadesk.al

MOS I HUMBISNI