Shtepia VIP

Shtëpitë e VIP-ave që u shitën më shtrenjtë gjatë 2020-ës!

Shkruar nga Anabel

20 Nëntor 2020

Pandemia duket se nuk i ka stepur të famshmit të blejnë apo të shesin prona gjatë këtij viti. Në fakt, ishin pafund VIP-at që vendosën apartamentet, vilat apo shtëpitë e pushimit në treg gjatë 2020-ës dhe më e rëndësishmja është se ja dolën t'i shisnin për rreth $10 milionë!

Kush ishin shtëpitë e të famshmëve që u shitën më shtrenjtë këtë vit?

1.Rob Lowe shiti vilën e tij gjigande në Montecito, California për $45 milionë.

Shtëpitë e VIP-ave që u shitën më shtrenjtë

2. Jennifer Aniston dhe Brad Pitt shitën shtëpinë e tyre në Los Angeles për $32.5 milionë

Shtëpitë e VIP-ave që u shitën më shtrenjtë

3. Ish-shtëpia e Elvis Presley në Los Angeles u shit për $29.3 milionë!

Shtëpitë e VIP-ave që u shitën më shtrenjtë

4. Aktorja Meryl Streep e shiti ambientin e saj në Neë York për plot $15.8 milionë!

Shtëpitë e VIP-ave që u shitën më shtrenjtë

5. Khloe shiti vilën e saj në Calabasas për $15.5 milionë, shifra më e lartë e arritur për një shtëpi në atë zonë.

Shtëpitë e VIP-ave që u shitën më shtrenjtë

6.Jennifer Lawrence shiti apartamentin e saj në New York për $9.9 milionë!

Shtëpitë e VIP-ave që u shitën më shtrenjtë

7. Zayn Malik ia doli ta shiste shtëpinë në Neë York për $9.4 milionë!

Shtëpitë e VIP-ave që u shitën më shtrenjtë

Burimi: Business Insider

MOS I HUMBISNI