Top List

Sondazh: Këngët e preferuara të ‘Festivalit të Këngës’

Shkruar nga Anabel

19 Nëntor 2020

Sondazh: Këngët e preferuara të ‘Festivalit të

Shënim: Për shkak të një problemi teknik, sondazhi është përkohësisht i paakesueshëm.

Votoni përmes shigjetës blu për këngët tuaja të preferuara dhe asaj të kuqe për këngët më pak të preferuara.

 

 

MOS I HUMBISNI