Karriera

Vetëvlerësimi dhe suksesi: 30 shprehje që do t’ju motivojnë

Shkruar nga Anabel

18 Nëntor 2020

Vetëvlerësimi dhe suksesi: 30 shprehje që do t’ju

Vetëvlerësimi

1. Çfarë jam unë është gjithë çfarë më duhet për të patur suksesin që dëshiroj.

2. Kam fuqi dhe vlerë.

3. Unë mund ta krijoj jetën, karrierën, marrëdhënien dhe suksesin që dua.

4. Nuk kam nevojë për asgjë tjetër përveç asaj çfarë jam që ndihem i suksesshëm.

5. Unë mund ta arrij ndryshimin që dua.

6. Idetë dhe mendimet e mia kanë vlerë.

7. Dëshirat e mia emocionale janë pjesë e imja.

8. Njerëzit që më njohin mirë duhet dhe do ta vlerësojnë punën time.

9. Instikti dhe e vërteta më udhëheqin.

10. Puna ime është e vlefshme, e dobishme dhe e rëndësishme për ata që kanë nevojë për të.

11. Dëshirat dhe nevojat e mia janë të rëndësishme.

12. Zëri im duhet të dëgjohet.

13. Bota ka nevojë që unë të jem ai/ajo që jam.

14. Sa më unik/e të jem, aq më mirë.

15. Vetëm ata që më vlerësojnë për atë që jam, e meritojnë besnikërinë time.

16. Meritoj të shihem dhe të kuptohem.

17. Vlerat e mia nuk janë të kushtëzuara nga vlerësimi i jashtëm.

18. Rezultatet nuk e përcaktojnë se sa vlej.

19. Të kujdesem për mendimin e të tjerëve është vdekja e identitetit tim.

Financa

20. Unë mund ta krijoj suksesin financiar që dua.

21. Nuk kam nevojë për askënd dhe për asgjë që të kuptoj se vlej.

22. Koha ime ia vlen.

23. Unë meritoj një kompensim të përshtatshëm.

Karriera

24. Dështimet janë mundësi për të mësuar dhe për t’u rritur.

25. Potenciali im është jashtë zonës së rehatisë.

26. Unë mund ta filloj biznesin tim.

27. Suksesi do të vijë, nëse kjo është ajo që dua.

28. Ndryshimi është rruga drejt potencialit.

29. Dështimi nuk është fund, është proces.

30. Puno fort, çdo ditë nga pak.

Burimi: Forbes