Celebrity Style

Fustani i Kate Middleton është Fustani i Dekadës

Shkruar nga Anabel

12 Nëntor 2020

Fustani i Kate Middleton është Fustani i Dekadës

Në mars të vitit 2019, duka dhe dukesha e Cambridge, princ William dhe Kate Middleton, vizituan Guinness Storehouse në Dublin, Irlandë, ndërkohë që së fundmi fustani i famshëm i Kate po bën histori.

Fustani i Kate Middleton është Fustani i Dekadës

Fustani i Kate Middleton është Fustani i Dekadës

Fustani në jeshile smerald është cilësuar nga bibla e modës a.k.a Vogue si fustani i dekadës. I njohur edhe si Falconetti, fustani është dizenjuar nga Susie Cave e cila zotëron The Vampire’s Wife.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by THE VAMPIRE’S WIFE (@thevampireswife) on

The Vampire’s Wife është vizioni i saj në krijim, që ka marrë emrin nga projekti i braktisur i librit të burrit të saj, Nick Cave.

Fustani i Kate Middleton është Fustani i Dekadës

Susie ka qenë modele më parë dhe muzë për dizajnerë të mëdhenj britanikë, si Vivienne Westwood, Bella Freud dhe Philip Treacy.

Fustani i Kate Middleton është Fustani i Dekadës

Fustani Falconetti nuk ka tërhequr vëmendjen vetëm të Kate Middleton, por ka qenë zgjedhje e shumë personazheve të njohur, si: Jennifer Aniston,

Fustani i Kate Middleton është Fustani i Dekadës

 Emma Willis,

Fustani i Kate Middleton është Fustani i Dekadës

Charlotte Riley,

Fustani i Kate Middleton është Fustani i Dekadës

Jordana Spiro,

Fustani i Kate Middleton është Fustani i Dekadës

Kirsten Dunst.

Fustani i Kate Middleton është Fustani i Dekadës

MOS I HUMBISNI