Moda

7 trendet më IN të 2020-ës, që mund t’i gjeni lehtësisht në tregun e rrobave të përdorura!

Shkruar nga Anabel

5 Nëntor 2020

7 trendet më IN të 2020-ës, që mund t’i gjeni

Këto 7 trende janë përmendur disa herë në artikujt e modës të Anabel dhe jo vetëm, por ajo që nuk dini është se ato mund t’i gjeni të gjitha me kosto shumë të ulëta në tregun e rrobave të përdorura.

Nga çizmet në formë katrore deri tek palltot dhe xhupat me kuadrate, ju prezantojmë 7 lloje veshjesh, që mund t’i gjeni në tregun e dorës së dytë. Kurseni para dhe vishuni me stil!

#1 – Xhupat “quilted” (jorgan) me vijëzimet elegante

7 trendet më IN të 2020-ës, që mund t’i gjeni

7 trendet më IN të 2020-ës, që mund t’i gjeni

7 trendet më IN të 2020-ës, që mund t’i gjeni

#2 – Këpucët e tipit “loafers”

7 trendet më IN të 2020-ës, që mund t’i gjeni

7 trendet më IN të 2020-ës, që mund t’i gjeni

7 trendet më IN të 2020-ës, që mund t’i gjeni

#3 – Pulovrat me dizajne unike

7 trendet më IN të 2020-ës, që mund t’i gjeni

7 trendet më IN të 2020-ës, që mund t’i gjeni

7 trendet më IN të 2020-ës, që mund t’i gjeni

#4 – Çizmet me formë katrore

7 trendet më IN të 2020-ës, që mund t’i gjeni

7 trendet më IN të 2020-ës, që mund t’i gjeni

7 trendet më IN të 2020-ës, që mund t’i gjeni

#5 – Pantallonat me shtat të lartë

7 trendet më IN të 2020-ës, që mund t’i gjeni

7 trendet më IN të 2020-ës, që mund t’i gjeni

7 trendet më IN të 2020-ës, që mund t’i gjeni

 #6 - Pulovrat në material kashmiri

7 trendet më IN të 2020-ës, që mund t’i gjeni

7 trendet më IN të 2020-ës, që mund t’i gjeni

7 trendet më IN të 2020-ës, që mund t’i gjeni

#7 – Kuadratet

7 trendet më IN të 2020-ës, që mund t’i gjeni

7 trendet më IN të 2020-ës, që mund t’i gjeni

Burimi: Who What Wear