Horoskopi Mujor

Susan Miller Horoscope for November 2020: Gemini and Crab

Shkruar nga Anabel

4 NĂ«ntor 2020

Susan Miller Horoscope for November 2020: Gemini and Crab

Susan Miller Horoscope for November 2020: Gemini and Crab

The Full Moon in Scorpio will welcome you from the beginning of the month. Although technically it has been there since October 31st, you will feel the effects during the first days of November. Uranus will be in the opposite direction to the Sun, which means that radical divisions or changes are not ruled out.

If anyone has kept any information secret from you, expect to hear it during this time, as a result of the Super Moon eclipse.

This month will demand a lot from each of us, no matter what sign we belong to. In the middle of the month, Uranus will be in the opposite direction to your leading planet Mercury, while later, at the end of the month it will be in the opposite direction to Venus. Such a phenomenon is not at all common. The movement of Uranus on different planets means testing, to see if something is not going right in your life. 

He then works to your aid, to make things work and you no longer feel "lost". Another aspect that the Full Moon will affect is daily life at work. If you are self-employed, you may have a new and better client, which will "force" you to give up a current client, a decision that comes as a result of a conflict of interest. Another alternative is to hear about the sudden departure of a highly trusted employee.

You are lucky because as a Gemini you are known for your ability to adapt quickly, fluent communication and dexterity. All of these qualities will help you cope well with the changes that occur this month.

Kujdesuni pak për shëndetin. Mund të keni nevojë për të marrë një kurë për sëmundjen me të cilën po përballeni, por kryesorja është të merrni masa për ta mbajtur Covid-19 larg jush. Nëntori pritet të jetë muaji me numrat më të lartë të rasteve, nisur nga takimi i Jupiterit me Plutonin në 12 nëntor. Aty nga fundi i dhjetorit, gjërat do të qetësohen dhe bota nuk do të jetë më kaq e fiksuar pas këtij virusi. Nëse kjo nuk ndodh pranë Krishtlindjeve, do të ndodhë rreth 12 janarit. 

Hëna e Plotë e 14 nëntorit do të ndikojë në sektorin e punës që do të thotë se projekte të reja ju presin. Kjo do të stimulojë imagjinatën tuaj për të bërë një projekt, rezultati i të cilit do të duartrokitet në përfundim. Vetëm bëni kujdes me fjalët që përdorni qoftë në shkrime, fjalime apo rrjete sociale. Mos firmosni asnjë kontratë gjatë kësaj kohe, mundësit deri në fillim të dhjetorit.

Muaji mbyllet me një eklips hënor më 30 nëntor, i cili ju vendos ju në qendër dhe dëshirat që keni për të qenë të lumtur. Mund të konsideroni edhe të përfshiheni më seriozisht në një marrëdhënie. gjithashtu, kjo dukuri mund të sjellë edhe fundin e një marrëdhënieje qoftë profesionale ose personale. Diçka e tillë mund të ketë qenë në proces gjatë gjysmës së dytë të 2020, por tani do të merrni vendimin përfundimtar. 

Kur diçka mbaron në astrologji, diçka e re nis- eklipsi i 14 dhjetorit do t'ju japë një ndihmë të madhe dhe shumë pozitive që duhet t'ju bëjë të lumtur.

Susan Miller Horoscope for November 2020: Gemini and Crab

Dëshirat tuaja do të jenë fokusi kryesor që prej fillimit të nëntorit. Mendoni dhe kujdeseni më shumë për të tjerët dhe harroni të merrni kohën që ju duhet për veten dhe lumturinë tuaj. Hëna e plotë e 31 tetorit, (plus/minus 4 ditë) do t'ju sjellë momente reflektimi.  Do të keni mundësinë të tërhiqeni pak nga rutina dhe kërkesat që vijnë nga familja apo karriera. Nuk ka rëndësi nëse jeni ose jo në punë, sërish keni nevojë për kohë për vete.

Duket sikur po mendoheni për t'ju bashkuar një eventi, por keni dyshime pasi s'doni të rrezikoni shëndetin. Në kohë pandemie, çdo event vjen me problemet dhe pasojat e tij të mundshme. Çdo gjë mund të ndodhë prandaj më e mira është të qëndroni në shtëpi, duke qenë se as partneri juaj s'është dakord me mendimin për t'ju bashkuar jetës sociale në ditë si këto. 

Hëna e Plotë, e 31 tetorit, mund t'ju ketë përballur me një mikëshë e cila ka nxjerrë një anë të pazbuluar të karakterit të saj, duke ju thënë gjëra që s'kishit imagjinuar se do t'i dëgjonit ndonjëherë prej saj. Keni nevojë për pushim, por puna do t'ju kërkojë të ktheheni në zyrë krahëhapur!

Përsa i përket karrierës, gjërat kanë shkuar mirë, me shumë lëvdata dhe asnjë kritikë nga njerëzit e rëndësishëm, prandaj gjysmën e parë të muajit do të doni t'i dedikoheni edhe më shumë. Ambienti atje do të jetë i kënaqshëm, ndryshe nga jeta private, ku miqtë, fëmijët apo partneri kanë mendime të ndryshme dhe disa prej tyre i kanë për ju.

Hëna e 14 nëntorit do të zgjojë qejfin në jetën tuaj! Nëse jeni single mund të takoni dikë që do t'ju duket aq fantastik sa do t'ju frymëzojë. Mund ta takoni përmes një miku të përbashkët, por nëse dilni kujdes distancën. Nëse jeni në një lidhje, mund të mendoni për një fejesë/martesë apo bashkëjetesë të mundshme.

Nëse keni diçka serioze me partnerin me të cilin dilni aktualisht, martesa është çështje që do të diskutohet shumë këtë muaj. Mund të jeni duke menduar gjithashtu për një bebe, por provojeni pas 14 nëntorit jo më parë.

Ka shumë mënyra për ta përdorur këtë Hënë të Re, pasi do t'ju bëjë më kreativë se kurrë. Nxirrni më të mirën e talentit tuaj dhe bëni ca para me të. Mërkuri sapo është kthyer nga prapavija, por mos u nxitoni të blini pajisje të reja elektronike. Nëse ju duhen, bëjeni nga mesi i muajit. Në po të njëjtën kohë, nisni dhe me firmat e marrëveshjeve të ndryshme, jo më herët.

November 13th will give you energy by helping you make progress in your work and see its fruits very quickly. In terms of health, if you follow the recommended rules, you will not be infected with Covid-19. For Christmas or early January, the world will have the cure ready.

MOS I HUMBISNI