Celebrity

Aktorja e 'Emily in Paris' i përgjigjet komenteve negative rreth serialit

Shkruar nga Anabel

1 Nëntor 2020

Aktorja e 'Emily in Paris' i përgjigjet komenteve negative rreth

Edhe nëse nuk keni parë qoftë dhe një seri, me siguri keni dëgjuar për "Emily in Paris". Seriali i ri i Netflix, u komentua aq shumë sa është e pamundur të mos zgjojë kuriozitetin e njerëzve për të parë ç'ndodh aty. Pas gjithë komenteve që lexoi online, aktorja Lily Collins (Emily) vendosi t'i përgjigjej me finesë, gjatë një interviste për Vogue Arabia.

Aktorja e 'Emily in Paris' i përgjigjet komenteve negative rreth

Për kujtesë: Një pjesë e mirë e komenteve online ishin të tipit: "Eshtë serial i tmerrshëm, por unë do shoh çdo seri." "Emily in Paris" u kritikua për skenarin e dobët, për personazhet dhe gjithë steriotipizimeve që i bëhen Parisit dhe francezëve në film.

Çfarë mendon Lily për gjithë ç'është thënë?

Aktorja e 'Emily in Paris' i përgjigjet komenteve negative rreth

"Aq sa zhgënjyese dhe zemërthyese të lexosh këto gjëra, është gjithashtu një dhuratë. Po ju lejohet të përmirësoheni!"

Sigurisht që aktores nuk i pëlqejnë komentet që ka dëgjuar gjatë gjithë kësaj kohe, por është mirënjohse për eksperiencën e "Emily in Paris", duke e quajtur eksperiencën më shpërblyese dhe të fuqishme.

Burimi: BuzzFeed