Moda

Dimër 2021: Ju prezantojmë me modelin e këpucëve që do shihni më shpesh!

Shkruar nga Anabel

30 Tetor 2020

Dimër 2021: Ju prezantojmë me modelin e këpucëve që do

Këpucë, në dukje serioze, të zeza, ndonjëherë me detaje zinxhiri në ngjyrë gold dhe kryesisht me shkëlqim.  Ky është pak a shumë përshkrimi i modelit kryesor të këpucëve gjatë këtij sezoni dhe dimrit që po vjen.

Kur bëhet fjalë për marka luksoze, Prada ka qenë në krye të kësaj tendence. Shtëpia e modës italiane solli një koleksion këpucësh me detaje argjendi, që mori vëmendjen e shumë influencuesve si Elsa Hosk apo Pernille Teisbaek.

E mira e këpucëve “loafers”është se ju mund t’i kombinoni ato me stile dhe ngjyra të ndryshme:

Dimër 2021: Ju prezantojmë me modelin e këpucëve që do
Foto nga @hannahlewisstylist (Instagram)
Dimër 2021: Ju prezantojmë me modelin e këpucëve që do
Foto nga @chainkyr (Instagram)
Dimër 2021: Ju prezantojmë me modelin e këpucëve që do
Foto nga @hoskelsa (Instagram)
Dimër 2021: Ju prezantojmë me modelin e këpucëve që do
Foto nga @aimeesong (Instagram)
Dimër 2021: Ju prezantojmë me modelin e këpucëve që do
Foto nga @chrissyford (Instagram)

Normalisht, edhe marka të tjera si Givanvito Rossi, Asos, & Other Stories, Dune apo Proenza Schouler e kanë përqafuar këtë trend. Disa prej tyre, i gjeni më poshtë:

Dimër 2021: Ju prezantojmë me modelin e këpucëve që do
Asos
Dimër 2021: Ju prezantojmë me modelin e këpucëve që do
& Other Stories
Dimër 2021: Ju prezantojmë me modelin e këpucëve që do
Gianvito Rossi
Dimër 2021: Ju prezantojmë me modelin e këpucëve që do
Marni
Dimër 2021: Ju prezantojmë me modelin e këpucëve që do
H&M
Dimër 2021: Ju prezantojmë me modelin e këpucëve që do
Martine Rosse
 
Burimi: Who What Wear