Shqipëria

8 kombinime pallto + çizme që do t'ju shpëtojnë: Zgjidhni të preferuarin

Shkruar nga Anabel

29 Tetor 2020

8 kombinime pallto + çizme që do t'ju shpëtojnë:

Një pallto dhe një palë çizme janë elementët kryesorë të garderobës së dimrit. Jo vetëm që bien më shumë në sy, por janë të rëndësishme për t'u ndjerë ngrohtë dhe komode gjatë stinës së ftohtë. Pjesa më e vështirë/sikletshme është kombinimi perfekt i të dyjave. Me ç'lloj palltoje t'i veshim çizmet e reja? 

Më poshtë keni një mal me opsione, prandaj zgjidhni stilin që ju përket dhe bëni blerje të zgjuara.

1. Palltot e pellushit + çizme lëkurë të gjata

8 kombinime pallto + çizme që do t'ju shpëtojnë:

8 kombinime pallto + çizme që do t'ju shpëtojnë:

2. Print leopardi + kambale

8 kombinime pallto + çizme që do t'ju shpëtojnë:

8 kombinime pallto + çizme që do t'ju shpëtojnë:

3. Pallto me kuadrata + çizme të gjata mbi gji

8 kombinime pallto + çizme që do t'ju shpëtojnë:

8 kombinime pallto + çizme që do t'ju shpëtojnë:

4. Pallton me ngjyra pastel, kombinojeni me çizme me printe

8 kombinime pallto + çizme që do t'ju shpëtojnë:

8 kombinime pallto + çizme që do t'ju shpëtojnë:

5. Xhup i trashë + çizme për hiking

8 kombinime pallto + çizme që do t'ju shpëtojnë:

8 kombinime pallto + çizme që do t'ju shpëtojnë:

6. Pallto + çizme "kalërimi"

8 kombinime pallto + çizme që do t'ju shpëtojnë:

8 kombinime pallto + çizme që do t'ju shpëtojnë:

7. Pallto + çizme cowboy

8 kombinime pallto + çizme që do t'ju shpëtojnë:

8. Pallto lëkurë me ngjyrë + çizme krem

8 kombinime pallto + çizme që do t'ju shpëtojnë:

8 kombinime pallto + çizme që do t'ju shpëtojnë:

MOS I HUMBISNI