Social Buzz

Një listë me ushqime që kanë superfuqi për t'ju ndryshuar humorin

Shkruar nga Anabel

27 Tetor 2020

Një listë me ushqime që kanë superfuqi për t'ju

Për shumicën e njerëzve dy gjëra e dominojnë trurin: ushqimi dhe seksi! Të dyja, janë të lidhura ngushtë me njëra tjetrën, mjafton të kujtojmë se takimet romantike nisin me ushqim të mirë, ëmbëlsirat pasohen me puthje dhe më vonë...s'dihet ç'ndodh.

Përtej kësaj, ka ushqime që rrisin dëshirën për t'u përfshirë seksualisht dhe për dekada me radhë është besuar se përveç shijes veprojnë si afrodiziakë. Lista më poshtë është e mbushur me ushqime të tilla, prandaj herën tjetër nuk ju justifikon më asgjë.

1. Çokollata

Një listë me ushqime që kanë superfuqi për t'ju

2. Avokado

Një listë me ushqime që kanë superfuqi për t'ju

3. Shalqi

Një listë me ushqime që kanë superfuqi për t'ju

4. Shparagujt

Një listë me ushqime që kanë superfuqi për t'ju

5.Bananet

Një listë me ushqime që kanë superfuqi për t'ju

6. Qershitë

Një listë me ushqime që kanë superfuqi për t'ju

7. Luleshtrydhet

Një listë me ushqime që kanë superfuqi për t'ju

8. Bajamet

Një listë me ushqime që kanë superfuqi për t'ju

9.Shegët

Një listë me ushqime që kanë superfuqi për t'ju

10. Ostrike

Një listë me ushqime që kanë superfuqi për t'ju

11. Specat djegës

Një listë me ushqime që kanë superfuqi për t'ju

12. Vera e kuqe

Një listë me ushqime që kanë superfuqi për t'ju

Burimi: The Independent

MOS I HUMBISNI