Anabel Picks

8 ide si të kombinoni xhinset e preferuara të momentit

Shkruar nga Anabel

26 Tetor 2020

8 ide si të kombinoni xhinset e preferuara të momentit

Duket se xhinset e ngushta pas trupit i përkasin një epoke tjetër. Tani, xhinset e gjera (mom ose boyfriend jeans) janë gjithë çfarë ju duhet: Lehtësisht të kombinueshme dhe më të rehatshme.

Xhinse + atlete + bluzë/croptop + xhaketë

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lori Hoxha (@lorihoxha) on

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lori Hoxha (@lorihoxha) on

Xhinse + bluzë me jakë të mbyllur + xhaketë

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dojna Mema (@dojnamema) on

Xhinse + xhaketë lëkure + shall

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dojna Mema (@dojnamema) on

Xhinse + atlete + bluzë/kanotjerë + këmishë me kuadrate

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lori Hoxha (@lorihoxha) on

Xhinse + këmishë + aksesorë (zinxhirë, çantë)

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dojna Mema (@dojnamema) on

Xhinse + atlete + këmishë

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Armina Mevlani (@armina_mevlani) on

Xhinse + këpucë me takë + këmishë

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Armina Mevlani (@armina_mevlani) on

Xhinse + bluzë + çantë (këto dy të fundit në të njëjtën ngjyrë)

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Armina Mevlani (@armina_mevlani) on